Dis amper Moerdersdag…

In Fokken Main Videos deur griffin18 Eiertjies

Hiers ‘n mooi ene van twee agtermekaar ouens op ‘n rots.

Hierdie post is 77 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,366,153 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDis amper Moerdersdag…

Comments

 1. Anonymous

  My liefe fok dis pragtig, eks nou papnat. As sy ma ‘n rots is, hoekom sit hy op haar gesig? Smaak verskil seker maar van persoon tot persoon…..

 2. Anonymous

  My liefe fok dis pragtig, eks nou papnat. As sy ma ‘n rots is, hoekom sit hy op haar gesig? Smaak verskil seker maar van persoon tot persoon…..

 3. Anonymous

  My liefe fok dis pragtig, eks nou papnat. As sy ma ‘n rots is, hoekom sit hy op haar gesig? Smaak verskil seker maar van persoon tot persoon…..

 4. Anonymous

  ek het sopas bietjie in my mond gekots. en toe proe ek die kots in my mond. en toe kots ek sommer die hele spul oor my tafel uit. die ander mense in my open plan office het kom kyk wat aangaan. hul hoor toe die fkn pragtigge diddy en ons is almal nou besig om te huil en te kots dat die sop spat.

  dankie kurt.
  dankie fuzzy fokker, wie jy ookal is.

 5. Anonymous

  ek het sopas bietjie in my mond gekots. en toe proe ek die kots in my mond. en toe kots ek sommer die hele spul oor my tafel uit. die ander mense in my open plan office het kom kyk wat aangaan. hul hoor toe die fkn pragtigge diddy en ons is almal nou besig om te huil en te kots dat die sop spat.

  dankie kurt.
  dankie fuzzy fokker, wie jy ookal is.

 6. Anonymous

  ek het sopas bietjie in my mond gekots. en toe proe ek die kots in my mond. en toe kots ek sommer die hele spul oor my tafel uit. die ander mense in my open plan office het kom kyk wat aangaan. hul hoor toe die fkn pragtigge diddy en ons is almal nou besig om te huil en te kots dat die sop spat.

  dankie kurt.
  dankie fuzzy fokker, wie jy ookal is.

 7. Anonymous

  Anonymous 9:36 AM:
  Fuzzy Fokker HA HA. Nice one.

 8. Anonymous

  Anonymous 9:36 AM:
  Fuzzy Fokker HA HA. Nice one.

 9. Anonymous

  Anonymous 9:36 AM:
  Fuzzy Fokker HA HA. Nice one.

 10. Anonymous

  Ag nee fok man, help net die manninne met die setup! Ek meen is dit so moeilik om die equipment net 'n bietje weg te skuif laat dit lyk asof die twee ettertjies werklik alleen en verdwaald is in die lewe…
  Kak song, kak mense, kak editing!!

 11. Anonymous

  Ag nee fok man, help net die manninne met die setup! Ek meen is dit so moeilik om die equipment net 'n bietje weg te skuif laat dit lyk asof die twee ettertjies werklik alleen en verdwaald is in die lewe…
  Kak song, kak mense, kak editing!!

 12. Anonymous

  Ag nee fok man, help net die manninne met die setup! Ek meen is dit so moeilik om die equipment net 'n bietje weg te skuif laat dit lyk asof die twee ettertjies werklik alleen en verdwaald is in die lewe…
  Kak song, kak mense, kak editing!!

 13. griffin

  OK, SuperDeluxe3000. Daar is 'n rede hoekom ons 2 sections het vir videos – Fokken Main of Fokken Zef.

  Dink jy jy het mooi ge-oordeel hieso? Nee fok man, dis knoeiwerk en varkore hierie!!

 14. griffin

  OK, SuperDeluxe3000. Daar is 'n rede hoekom ons 2 sections het vir videos – Fokken Main of Fokken Zef.

  Dink jy jy het mooi ge-oordeel hieso? Nee fok man, dis knoeiwerk en varkore hierie!!

 15. griffin

  OK, SuperDeluxe3000. Daar is 'n rede hoekom ons 2 sections het vir videos – Fokken Main of Fokken Zef.

  Dink jy jy het mooi ge-oordeel hieso? Nee fok man, dis knoeiwerk en varkore hierie!!

 16. Anonymous

  Jir nee fok. *gan in spasm in* Sies man! Ek gan nie kan slaap vir 'n week. Die UN behoort kurt aan te vat want hy oortree die geneva ooreenkoms. Oorlogsgevangenes in Irak het nog nie die pyn ervaar!!

 17. Anonymous

  Jir nee fok. *gan in spasm in* Sies man! Ek gan nie kan slaap vir 'n week. Die UN behoort kurt aan te vat want hy oortree die geneva ooreenkoms. Oorlogsgevangenes in Irak het nog nie die pyn ervaar!!

 18. Anonymous

  Jir nee fok. *gan in spasm in* Sies man! Ek gan nie kan slaap vir 'n week. Die UN behoort kurt aan te vat want hy oortree die geneva ooreenkoms. Oorlogsgevangenes in Irak het nog nie die pyn ervaar!!

Gooi Comment