Hierie chick fokken rock …

In Fokken Zef Videos deur griffin3 Eiertjies

Ek weet nie wat dit is nie, maar hierie chick het iets aan haar wat my verskriklik fokken fascinate. Check bietjie hierie music video uit van Juliette Lewis. Ek like veral die deeltjie by 2:13. Hmmmm…. wonder hoekom.

Dis seker die zefste wat sy nog ooit gelyk het, maar sy is nog steeds witwarm in haar zef pienk Madonna ripp-off gear. Come to think of it, sy laat Madonna na ‘n kort vet kaalkop kerk omie lyk.

Checkkityt:

Hierdie post is 38 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,461,567 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinHierie chick fokken rock …

Comments

 1. Jaco

  Griff,

  Ek stry nie – ek het haar beloer in 'n paar flieks & sy is lekker – maar sy is nie helemal daar nie, hulle het by die Foo Fighters konsert in Hyde Park hierdie gespeel…& toe loop 1 dag na werk verby haar in ST James Park, sy is korter as wat ek verwag het…jy sal vir haar breek!!

 2. Jaco

  Griff,

  Ek stry nie – ek het haar beloer in 'n paar flieks & sy is lekker – maar sy is nie helemal daar nie, hulle het by die Foo Fighters konsert in Hyde Park hierdie gespeel…& toe loop 1 dag na werk verby haar in ST James Park, sy is korter as wat ek verwag het…jy sal vir haar breek!!

 3. Jaco

  Griff,

  Ek stry nie – ek het haar beloer in 'n paar flieks & sy is lekker – maar sy is nie helemal daar nie, hulle het by die Foo Fighters konsert in Hyde Park hierdie gespeel…& toe loop 1 dag na werk verby haar in ST James Park, sy is korter as wat ek verwag het…jy sal vir haar breek!!

Gooi Comment

one × two =