Mister Elly se Thai Holiday

In Skakels deur griffin3 Eiertjies

El en Baz het so bietjie in Thailand gaan vakansie hou en hy het ‘n blog oor die hele storie gedoen. Dis ‘n work in progress, maar vir die wat in Thailand belangstel, gaan maak gerus ‘n draai by hierie sait.

Lekker foto’s en stories en so aan…

Ek fokof volgende week SA toe vir my Kaap holiday. Dank vader, ek het ‘n break nodig van al die kuier hieso.

Hierdie post is 50 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,346,774 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinMister Elly se Thai Holiday

Comments

 1. Afrikaner101

  hey bra… Leker kuier in SA. Wens ek kon self net gan kyk of die land nog staan… Wat het gewerod van die watkykjy update ekt dan soos 2maande terug email gekry dat die update oppad is…;) leker kuier by die huis man…

 2. Afrikaner101

  hey bra… Leker kuier in SA. Wens ek kon self net gan kyk of die land nog staan… Wat het gewerod van die watkykjy update ekt dan soos 2maande terug email gekry dat die update oppad is…;) leker kuier by die huis man…

 3. Afrikaner101

  hey bra… Leker kuier in SA. Wens ek kon self net gan kyk of die land nog staan… Wat het gewerod van die watkykjy update ekt dan soos 2maande terug email gekry dat die update oppad is…;) leker kuier by die huis man…

Gooi Comment