‘n Paar kakke agter

In Snotstories deur Super Deluxe 3000

Die psige van 'n D-list celebrity verbyster my time and again. Foktog wie het hierdie mense in die eerste plek famous gemaak? Big Brother? Survivor? Pop Idol? Dis tyd vir 'n reality check want ek kannie meer nie. Waarna kyk ons?

Die latest kak wat hulle op ITV uitskei is a) heeltemal te vroeg vir die watershed en b) net plein onsmaaklik. Waaroor hanna ek? Dis Celebrity Fit Club, of Fat Club of 'n Paar Kakke Agter wat my so afpis. D-lys Britse celebrities soos Vanessa wide-load Feltz, Freddie poesneus Starr, en nog 'n klomp ander dikkes wat in die eerste plek nie op telly hoort te wees nie… Wat doen hulle? Hulle probeer gewig verloor deur 8 instede van 10 Greggs sausage rolls 'n dag te eet. En hulle maak asof hulle oefening doen maar eintlik beweeg hulle net hulle arms.

Ek het al gehoor televisie add nog 'n klompie kilos maar hoeveel onse is in jou pond ou perd? Dan is daar nog so fucked-up Amerikaanse chickie wat stand-up comedy vir drag queens in Vauxhall probeer doen. Klink soos 'n fokken aflewering van Geraas as jy my vra, fokol snaaks en heeltemal te veel foptossers. Oorle.

Verlede jaar was Rick Waller aka the Fat Bloke op die show. Jinne maar kan hy neul. Aggenee man 'n groot seun huil nie so nie! Rick het ongelukkig bekend geword toe hy die butt-end van die vorige Pop Idol kompetisie was. Skielik het almal op die internet gedink dit sal snaaks wees as iemand vet Pop Idol wen – hy't nie gewen nie maar hy was skielik 'n celebrity toe daar 'n online campaign die rondte doen wat se: "Vote for the fat bloke". Rick het gelyk of hy drie van die ander kont-estants heel ingesluk het terwyl hy shite soos Elton John liedjies gesing het. Hoeveel van hierdie puritypopkak dink hulle kan hulle nog in ons kele afwurg? Hiekomie vliegtuig maak oopie mondjie vrrrrrrrrr.

Die coolste ou in die show is Harvey. Harvey is 'n US Marine en hy vattie kak nie. Hy's hulle trainer en probeer hulle jaag tot hulle hartaanvalle kry. Hy skree die heeltyd op hulle en se vir hulle hoe kak hulle is. Hy raak die moer in en het verlede jaar vir Rick Waller van die show afgejaag omdat hy te veel cornish pasties geeet het.

Ek het 'n vet seun op skool geken. Martin was sy regte naam. Hy't ook semi 'n celebrity in die skool geraak toe die cool ouens hom Vetseun gedoop het. 'n Reality Celebrity. Sy toffies het omgesit in populariteit, sy vetrolle in houding, sy manstiete het ons almal ongemaklik laat rondkyk in LO. Hy was nie regtig cool nie maar dit het nie saak gemaak nie. Skielik was hy 'n homie, soos Fatman Scoop, Heavy D, PM Dawn en Mike Schutte. Hy't 'n character gehad, 'n persona. dis meer as wat ek gehad het. In Boksburg het selfs Pizza Face met sy bad aknee meer creds gehad as ons Hoofseun. Die piekie wat elke wedstryd voor die Eerste Span opgedraf het met die rugbybal en halwe beentjies. mense het hom gelike. Was dit 'n freakshow?

Verlede week was die laaste episode van Back to Reality op Five – die reality show vir al die "celebrities" van reality show. Die crème de la crème van kak met ander woorde. Rick Waller was daar. Die freak. Op een stadium moes hy met 'n bal hardloop terwyl Harvey van ITV se Paar Kakke Agter hom met 'n paintball gun op point blank skiet. Dis nie al waar hy hom getref het nie. Dit het my skielik laat dink aan die opening van ons Eerste Span games. How embarrassing. Ek speel nie meer saam nie.

Hierdie post is 135 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,154,287 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
Super Deluxe 3000‘n Paar kakke agter