Comment: Crossing over with John Edward

In Briewe deur griffin

In my nederige opinie stem ek dik saam met grifFin. Ek wil net sê dat ek dink nie eers daai John Edward kont (met 'n hoofletter K en 'n kappie op die ô) het enige kragte nie. Al wat hy kan doen is mense so deurmekaar soos 'n Heineken in 'n shebeen te praat.
Omdat hulle so hard wil glo en totale poepholle van hulle self maak is sy hele fokken audience dalk so intelligent soos 'n nat stompie (van 'n light siggaret). Let 'n bietjie op na die absolute kak wat daai mullet praat, al die datums waarna hy verwys is naby of op Yankee vakansie dae, duh, no shit, die tyd wat jy soos in meer likely is om familie en stuff te sien.

Die dude tune hy kry iets van iemand af dis 'n 7, 7 wat? Die sewende kind van die oupa of die 7de maand of die huisnommer 7 of het hulle 7 jaar terug gevrek of wat, doen julleself 'n guns en gaan kyk na daai kak ek pretend dat hy met jou praat, amper alles wat hy sê apply na almal toe. Dis amper soos wat se jou sterre in die GRU-genoot(want al die stories is altyd kak van hoe iemand 'n tereur aanval ge-oorleef het of AIDS deur 'n vuil stuk tandeflos opgetel het. Die shit is altyd so vaag dat dit vir almal iets kan beteken. Ek sê ons moet loutere stront soos daai van ons TV's af verban.

Maar dis net ek, en ek skiem die dudes van kopbeen.co.za sal ook saamstem daaroor… Groete

ArchAngel

Hierdie post is 65 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,135,899 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinComment: Crossing over with John Edward