Boo! china. Skrik ek sê

In Watkykjy Interviews deur griffin

grifFin & CHopper CHarlie

Ons het geskiem die latte van Boo! is heavy mal en maak nca musiek. Toe tune ons hulle so paar vrae en check wat sê hulle. Lekker freaky stylie. Check uit vir hulle by 'n mal jol naby julle. Once.

WKJ: Wat kyk jy?
Ampie: Ek loer net
Chris: Ek kyk net wat jy kyk, wat kyk jy hê? Kyk vir jou ma, bra!
Leon: Altyd na mooi meisies. Maar 'n bier sal ook doen.

WKJ: Wie het al die fokken penne gesteel?
Ampie: Die computer geeks
Chris: Dit moet daai ysterfokkenvark wees. Kom ons lê hom voor en bak hom 'n poets!
Leon: Bill Gates.

WKJ: Hoekom brass ouens? Hoekom?
Ampie: Want dis so mooi en exciting
Chris: Sonner brass skyn die nipples deur en dan laaik die oumense dit nie en ek wil oud word en myself nog laaik en nie soos my ma al haar Jimmy Swaggart plate weggooi oor 'n blaps met 'n sloerie nie.
Leon: Want Ampie kan dit speel. As hy trek klavier gespeel het, was dit seker maar so.

WKJ: Julle het lekker in Amerika gaan dinge doen. Watse dinge was dit en hoeveel van dit was illegal?
Ampie: In die independant homeland van Ampie Omo wat 10m in alle rigtings van my naeltjie strek, is alles wettig en dus was niks van die aktiwiteite in Amerika illegal nie. Dit was veel pret maar verder is alles top secret
Chris: In Amerika is alles illegal. Dis hoekom Amerikaners vandag soos Afrikaners gister is – lekker stjoepit en goed op pad om hulle die ondergang te bewerkstellig. Maar die meisies was almal ouer as 16 ek sweer my gabba en die zol is nie eens so sterk soos origanum nie en die vuurwapen op daai bus was die Yanks s'n ons weet niks. OK dis oor die tas vol dollers op die lughawe wat hulle ons die land van Coke en burgers verbied het, maar dit was ook nie ons s'n nie.
Leon: Ek het 'n sigarette uit die venster gegooi in LA. Die cops het ons gestop en die meisie wat bestuur het gearresteer. Nie oor die sigarette nie (dit was maar net die verskoning om ons te stop) maar wel omdat sy nie op die reguit streep kon loop nie. Ek kan dit nie eers nugter doen nie.

WKJ: Daai nuwe musicvideo met die chick oppie fiets en julle almal wat musiek maak in haar..em..doos…Waar in LaMerika is dit geshoot en wat is die connection met die Rasta Celebrity?
Ampie: IN LA, en ek weet nie van daai rasta nie, ek was innie boks.
Chris: Dis in Los Angeles verfilm in 'n stoedio en op straat en ek was besig met die chickie toe Ampie die rasta opgechat het so ek ken nie die conneksie nie, behalwe dat hy ook vir ons origanum gegee het.
Leon: Dis in LA geskiet. Die celeb is die drummer van Dead Kennedys. Mr. T was veronderstel om die joint uit sy hand te neem en sê "fool". Maar ons kon hom nie opspoor nie. Dead Kennedys se klank ingenieur is 'n moerse fan van ons. Thus die connection. Hulle is nog steeds besig om mekaar te dagvaar. Dis Amerika vir jou.

WKJ: Hoe gaan julle image verander van hier af vorentoe en hoekom?
Ampie: Ons gaan net vorentoe en kyk maar self wat gebeur
Chris: Image is soos brekfis. Jy kots voor eerste pouse na een jaar van net Raais Krispies so jy moet dit afwissel. Eers was ek daai cherrie and toe het ek baie steek gekry maar toe nie meer nie en toe is ek 'n plein ou maar dit wou heeltemal nie werk nie (dit was die jaar) so nou gaan ek volgende jaar 'n verassende nuwe brekfis, Rice Chrispies Chameleon of iets anders traai. Dit hou die lewe interessant soos 'n mullet in Sandton al laaik ons nie wat hulle verkoop nie.
Leon: Ek word 'n drummer volgende jaar.

WKJ: Moer ons met 'n interessante oneliner. Julle bestes. Moenie tune van die hond in die geveg en daai tipe kak nie.
Ampie: As iemand vir jou 'n breathmint offer, NEEM DIT!
Chris: Ass jy nie my mullet laaik nie moet jy fokof. Huh huh? Goed hê?
Leon: Brucespringsteensunscreamcream.

WKJ: Wie is die coolste band saam wie julle al perform het?
Ampie: Das Kodas
Chris: Ons is die enigste cool band bra.
Leon: Op Montreux Jazz Festival in Swizerland. Goldfrapp. En Nina Hagen op ZMF in Duitsland was ook befok.

WKJ: As Chris Chameleon opgooi, sal die opgooi op sy hemp soos Chris lyk omlat hy 'n Chameleon is?
Ampie: Nee
Chris: Hey mannetjie! Probeer jy fokken snaaks wees of wat? Ek ken tae kwon do so watchit!
Leon: Ek dink dit sal fokken snaaks wees.

WKJ: Het julle geweet dat www.boo.com moerse kak lyk en dat www.boolive.com eintlik julle regte websait is en befok lyk en klink?
Ampie: Rerig?
Chris: Fanks my china, ag ek het sommer gespeel, ek wil jou nie regtig moer nie. Dis net my cherrie het boelimia gehad en so ek laaik nie kotskwinkslae nie. Pies.
Leon: Ja die fokkers. Hulle het dit 2 maande geregistreer voordat ons dit kon doen. Nou wil hulle nie die naam vir ons gee, even terwyl hulle bankrot is nie.

WKJ: Daai apie op julle sait is moerse flaai. Wie se boetie is dit?
Ampie: Boney Leonie sin
Chris: OK genoeg is genoeg gaan staan solank buite en bloei ek kom nou!
Leon: Die blêrrie aap het nog steeds nie die tapes afgelewer nie. EK soek hom en sy boetie.

WKJ: Is Europa lekkerder om te toer assie land vannie Yanks?
Ampie: Baie lekkererder, daai yanks mense is bietjie funny (en ek bedoel nie hulle het kief oneliners nie)
Chris: Dis orals heavy lekker dude. Mense is orals eintlik fokken naais. Waas daai juffrou Pistorius? Is sy hot hê?
Leon: Europa is die beste plek in die wêreld om te speel. Daai mense like van music. Hulle support dit van ground level tot government level. As hulle jou eers begin support dan is jou nek deur.

Hierdie post is 122 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,225,877 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinBoo! china. Skrik ek sê