Re: Wanneer

In Briewe deur griffin

So tussen die missiele, bomme, en verbale hale wat heen en weer vlieg, en aan buurman se deur klop, sê ek –

Groetnis aan Julle in Watkykistan!

Mag ek 'n stelling maak, en sê, as ek 'n websaait was, sou "watkykjy.co.za" mos nou my rolmodel gewees het. So tussen die politiek, die uitstekende krieket, die toekomende rugby aan die kom, die parlement wat almal stywe lyne kap, moet ek sê julle knak nie onder groepsdruk nie!

Jy sien … Die A-Team leader vat nou die woorde so uit my mond "I love it when a plan comes together!"

Bakkies julle! Ploeg diep, saai op die walle! En hou die blink kant bo!

Zeffa

Hierdie post is 50 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,150,001 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinRe: Wanneer