Hey!

In Briewe deur griffin

Hey!

Eks vanaf Die Eenoog Monster 'n ware watkykjy Zeffer. Julle sait is hammonate tjippe vagina piel befok cool.
Ek sal net graag wil weet of julle nie dalk vir my die spec-takels en snotstories dalk sal asseblief kan e-mail of something nie want ek soek dit want my huiswerkboek van die skool lyk moerse cool en die hoof like dit fokol so ek kort meer watkykjy pics.

Voorop is daai ou fucked up omie se pic wat onder aan geskryf staan "Wat die fok kyk jy?"

Ek sal alles wat jy in jou vermoe kan doen om my te help waardeur.

Pieter Schuurman

Hierdie post is 52 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,837,001 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinHey!