Niks vleisdas

In Grapgat deur griffin

Gesonde seks

Hierie paartjie klop aan by die seksterapeut en vra vir die dokter: "Kan jy asseblief kyk terwyl ons zber?" Die dokter is bietjie ge-puzzle maar stem maar in. Toe die paartjie klaar is sê die dokter: "Daar is niks verkeerd met julle nie, maar ek moet julle ongelukkig R70 charge." Dit gaan aan vir so paar weke. Hulle kom in, spyker, die dokter vra hulle R70 en hulle fokkof.
Op 'n dag kan die dokter dit nie meer vat nie en vra: "Presies wat is dit wat julle nou eintlik probeer uitvind?"

Die man antwoord hom terug: "Ons probeer fokkol uitvind. Sien, ek is getroud en ons kan nie na my huis toe gaan nie. Sy is is ook getroud en ons kan nie na haar huis toe gaan nie. Die Holiday Inn charge fokken R225 per aand, die Hilton soek R879. Ons naai hieso vir R70 'n shot en ek claim R65 terug by Discovery Health."
 
Niks vleisdas…

'n Chick met 'n moerse plat bors besluit eendag dat sy nou maar vie haar 'n fokken bra moet koop en trap af na Broeknaai Mall toe. Sy gaan Edgars toe, Foschini, Woolwoorths en nog so paar ander plekke. Net mooi niemand stock 28AAAA nie.
Eventually gaan sy Pep Stores toe en ruk haar bloes oop en skree: "Het julle enige iets hiervoor?"

Die leep-oog dude agter die till check haar uit en sê: "Jirre lady, gaan Clicks toe en koop vir jou 'n tube Clearasil!"
 
Unleaded asseblief

Boetie betrap sy pa en ma in die kamer en vra:"Wat maak pa nou?" Pa: "Ag ek gooi net so bietjie vir mammie petrol in." Boetie: "Sjoe, dan is mammie baie swaar op juice want Oom Jannie het ook gister volgemaak!"
 

Hierdie post is 274 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,152,144 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinNiks vleisdas