Zaber grappies

In Grapgat deur griffinRek jou bek

krimpies

Daar was so anner china wat moerse goed agter sy lyf gekyk het. Hy't elke dag 5k's gaan draf en was ten minste 'n uur per dagin die gym.
Eendag staan hy vir homself en kyk in die spieël en sien sy hele lyf is mooi bruingebrand, behalwe vir sy tril. Hy besluit om iets daaraan te doen en klap 'n toon af strand toe. Daar gekom begrawe hy sy hele lyf in die sand behalwe vir sy tril wat bo die grond uitsteek.

Later daardie middag stap twee krimpies op die strand en kom af op die scene. Die een tannie begin die ding bietjie rindwikkel met haar kierie en sê vir haar krimpie maatjie: "Weet jy, daar is geen regverdigheid in die wêreld nie. Toe ek twintig was was ek nuuskierig daaroor. Toe ek dertig was het ek dit geniet. In my veertigs moes ek daarvoor vra. Toe ek vyftig was moes ek daarvoor betaal. Toe ek sestig slaan het ek begin bid daarvoor. Teen 70 het ek daarvan vergeet. Nou dat ek tagtig is groei die fokken goeters soos kakiebos en ek is te donners oud om op die ding te squat!"
 
Gesonde seks

Hierie paartjie klop aan by die seksterapeut en vra vir die dokter: "Kan jy asseblief kyk terwyl ons zber?" Die dokter is bietjie ge-puzzle maar stem maar in. Toe die paartjie klaar is sê die dokter: "Daar is niks verkeerd met julle nie, maar ek moet julle ongelukkig R70 charge." Dit gaan aan vir so paar weke. Hulle kom in, spyker, die dokter vra hulle R70 en hulle fokkof.
Op 'n dag kan die dokter dit nie meer vat nie en vra: "Presies wat is dit wat julle nou eintlik probeer uitvind?"

Die man antwoord hom terug: "Ons probeer fokkol uitvind. Sien, ek is getroud en ons kan nie na my huis toe gaan nie. Sy is is ook getroud en ons kan nie na haar huis toe gaan nie. Die Holiday Inn charge fokken R225 per aand, die Hilton soek R879. Ons naai hieso vir R70 'n shot en ek claim R65 terug by Discovery Health."
 
Niks vleisdas…

'n Chick met 'n moerse plat bors besluit eendag dat sy nou maar vie haar 'n fokken bra moet koop en trap af na Broeknaai Mall toe. Sy gaan Edgars toe, Foschini, Woolwoorths en nog so paar ander plekke. Net mooi niemand stock 28AAAA nie.
Eventually gaan sy Pep Stores toe en ruk haar bloes oop en skree: "Het julle enige iets hiervoor?"

Die leep-oog dude agter die till check haar uit en sê: "Jirre lady, gaan Clicks toe en koop vir jou 'n tube Clearasil!"
 
Unleaded asseblief

Boetie betrap sy pa en ma in die kamer en vra:"Wat maak pa nou?" Pa: "Ag ek gooi net so bietjie vir mammie petrol in." Boetie: "Sjoe, dan is mammie baie swaar op juice want Oom Jannie het ook gister volgemaak!"

Hierdie post is 400 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,338,529 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinZaber grappies

Gooi Comment