E-poes

In Briewe deur griffin

louis

Ek het n moerse klomp rowwe kak hier op my e-poes ek sal n klomp vir julle gooi laat weet my of dit oraait is en ook wat se tipe kak soek julle x-xx-xxx-%#$xxxx en alerande weird stuff, ek het n paar wilde girls wat vir my poes stuur van hulle is al amper 50 en bly in danville daar is so twee vettes met mooi gesigte wat my net die hele tyd wil naai maar ek was nog nie so vaginaal dronk om dit te oorweeg nie, dan is daar die twee mooi stukkies vars plaas poesies wat nog nie vaginaal dronk genoeg was wat my wil naai nie, maar ek werk daaraan hulle mans pas hulle so op dat ek nie n naai kan inkry nie, ek gooi netnou weer vir julle iets.

Laat weet my nou wat julle soek.


grifF skryf terug,

Ek sien uit jou e-mail adres,dat jy by een of ander staatsdepartement werk. Kan iemand in IT hierie ou bietjie help. Ouens wat pakkies tussen vloere rondkarwy het mos nie e-mail adresse nodig nie.

Nee dankie, ons kan doen sonder X-tra strong mints, maar ons sal vir jou 'n pak kondome stuur en gevriesde ertjies. Ek sien jy is so opgewonde oor die "poes" wat jy kan kry dat jy skoon vergeet om leestekens te gebruik. Skep asem ou bul. As jy nie kan wag vir die ertjies en die kondome nie, organise met jou chom wat by die pos depot graft by central lat jy dit vinniger kan kry.

Sterkte ou, en passop vir frostbite oppie zaber.

Baby steps, my ou, baby steps.

grifFin

Hierdie post is 757 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,152,256 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinE-poes