Comment: Helfire – Oxford street and beyond…(met die central line)

In Briewe deur griffin

Befok

Bly om te sien daar is ander Suid Afikaners wat voel soos ek oor die kak plek (London). Dus verasend om te sien dat die land van melk en heuning eindlik net vol kak en pis is. Vinnig beskrywing alles is oud, stink en val uit mekaar uit, eerste werêld my hol! Ek dink tog dus goed dat so baie Suid Afrikaners oor kom "Natural selection" dalk bly die zeffers & boneheads agter in England.

Ok genoeg kak gepraat vir eers. Befokde site! en is daar enige manier wat ek my hanne nog op 'n ma se epos skiepie kan kry.

Cheers

Rudi

Hierdie post is 69 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,239,772 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinComment: Helfire – Oxford street and beyond…(met die central line)