Julle outjies gee die lewe nuwe mening

In Briewe deur griffin

Aan die oulike outjies!

Om julle stories te sit en lees maak my rerig voel daar is nog hoop in hierdie abslute tos wereld!!!!

Ek bly in London… Hoekom de fok ek dit gedoen het sal die vader alleen weet want dit is 'n kak plek, en nie te praat van die pommie gemors nie!!!! Het julle enige idee hoe swaar dit is om nice mense te ontmoet.

Elkgeval, ek kom oorspronklik van Pta af en mis dit moer baie… Suid afrika bly maar die beste plek om te wees!!! Ek wil net se dat SA mans bly die beste, en ek mis biltong en ordentlike braai's, en dat ek darem gereeld castle drink, so ek het darem bietjie om uit na te sien as ek uitgaan.

En ek kan met trots se dat ek 'n klomp amerikaanse girls leer castle drink het en oortuig het om SA toe te kom! Aan die outjie wat die briewe uit London skryf wil ek net geluk wens met 'n goeie opsomming van Oxford straat.. Erger as 'n sametrekking ander kleuriges in SA!!!!

Al wat ek wil se is dat ek baie trots is op julle outjies en dat ek elke keer as ek julle briewe lees myself amper nat maak! Hou so aan!!!!

Groete uit london en hou aan met julle goeie werk.

Liefde
Botter

P.s: Se vir Willem Prinsloo hy gee Prinsloo's 'n kak naam want ek is een!!!

Hierdie post is 90 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,835,736 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinJulle outjies gee die lewe nuwe mening