Die here sal julle kom haal

In Briewe deur griffinRek jou bek

Haai

Ek lees gereeld julle site en hou nogal daarvan. Lyk of julle dit goed aanmekaar hou en redelik gereeld update. En toe dog ek, wel, jy weet, miskien kan ek iets vir julle skryf. Nie die stuff wat julle skryf nie, miskien net so eenkeer in 2 maande of so. Sien, ek's op pad Israel toe en ek dog dit sal nice wees om die verhaal van'n Afrikaanse boykie van Pretoria in die heiligste van lande te hoor. Gaan waarskynlik Tel Aviv, Jerusalem en Eilat toe. Sal probeer om op die wes bank te kom. En natuurlik drugs, girls, beaches en die tradisionele sport van pubcrawling, nie noodwendig in daardie order nie. So, ja, ek wil nie geld of kak hê nie, net exposure.

Laat my maar weet, vlieg oor so 3 weke.

Cheers

Dirk

Hierdie post is 32 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,345,384 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDie here sal julle kom haal

Gooi Comment