Slangkak #1

In Snotstories deur Chopper CharlieRek jou bek

SK #1


Geagte mede-low-profilers,

So hier sit ons, op wat baie maklik die langste en mees onproduktiefste dag van die week kan wees. Dis nie lekker nie. Trouens, dit suig lekker dikkes met pers are op. Maar genoeg van my latente homo-erotiese neigings …

Hiermee ‘n poging om Vrydae meer leefbaar te maak – ‘n nuusbrief genaamd Slangkak, want dis pretty much die profiel vir ‘n Vrydag. Jy kry dit elke Vrydag omdat jy my ken. Ongelukkig. En nee, jy kan nie unsubscribe nie. Deal with it.

Onthou net – niemand het dit ook van Rock Hudson verwag nie.


Gedagte vir die dag: Bands op e

Wat noop my om aan hierdie konsep aandag te skenk? Wel, vanoggend in my motor op die snelweg (net duskant die Allandale afrit) hoor ek een of ander tune van Enya op RSG. Kak. En die titel het waaragtig weer iets met water te doen. Sug. My gedagtes stray toe na Enigma, nog ‘n fokken patetiese attempt at ambiance, if I ever saw one. Hella gay monikke op ‘n beat record nuwe album, heel en-chant-ing. Fokken losers.

En ek kom agter dit hou nie daar op nie. O nee, want ons het ook Europe wat nooit vergewe mag word vir “The Final Countdown” nie. Ek bedoel, “We’re heading for Venus” – wat de fok is dit? Het hierdie ou ‘n cheesy encyclopaedia of het sy pa hom net nie gemoer toe hy klein was nie?

As ons verder delf in daai holocaust van die eighties kry ons nog: Erasure, wat voor in die ry staan met agtermekaar Bump musiek en Eurythmics, wie se aanhangers meer nostalgies is oor hulle eerste pomp as die actual musiek.

Dink verder aan ouens soos Eminem wat lekker grootbek en donners irriterend is vir so klein, wit, skinny Yank en Eiffel 65 wat doef-doef musiek doen oor Sony PlayStations. Waar fok die jeug van vandag heen?

En wat as Gloria Estefan reg is – what if the rhythm is finally going to get you?

Suip Afrika het ook ons eie crimes against humanity: nuwe moffie-maar-man boy band Eden dra dapper die vaandel van nikswerd puisiegevrete soos Five en N’Sync oorsee.

Daar’s wel seker ‘n exception of twee, waarvan een beslis Ben se Kroon is – Elvis gooi nogal kole, hy’t baie drugs gevat, en daar moet iets in iemand sit wat so baie glitter op ‘n wit suit kan afpull. Verseker.

So, e is pretty much ‘n fokop as dit by musiek kom. Just thought you should know …


Die Missing Link

http://www.geocities.com/SouthBeach/Cove/2285/


Komiek van die week

sk1Sien julle more by ons spot vir vleisiebraai. Bring dop en tjop, swemklere, ou skoene en ‘n glimlag saam. Moenie oor PKs worry nie. Die Here sal voorsien.

Sela,

Chopper Charlie

Hierdie post is 54 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,452,668 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Chopper CharlieSlangkak #1

Gooi Comment