Wat krap jou? – weeklikse rubriek waar griFfin (gekwalifiseerde en gesertifiseerde skisofreen) graag hulp bied.

In wat krap jou deur griffinRek jou bek

krapOns het fokken groot probleme hierdie week. Mense wat met hulleself en met ons probleme het. Try net om nie langer as 200 woorde te skryf nie. Almal verdien ‘n plekkie innie son.

Jagsheid and then some…

Man se grootste probleem sedert sy bestaan. Dit kry ons baie in die kak (pun intended virrie gatgabbas). Ons kyk dus hierdie week na hierdie nie-so-rare verskynsel. Onthou, mens kan jags in jou kop ook wees…

Geval 1

Beste grifFinNoudat ek vir my n meisie gekry kan ek nie ophou draad trek nie. Elke dag dink ek net aan sex sex sex sex sex. Ek dink jy qualifiseer. Wat stel jy voor ek moet doen?

Anonieme persoonBeste Anonieme persoonJou oplossing is in die hand liggend: Jy fokken kap heeltemal te veel draties. Jy gaan defnitief blind word voor jy 40 slaan. Begin jou meisie pakslae te gee met die vleisrottang of vleisdas haar ten minste. Moenie so kermgat wees nie.

Aan die ander kant: miskien hou jy van draadtrek en blind wees. Doen so voort. Eet net genoeg wortels (het jy al ‘n haas met ‘n bril gesien?). Moet net nie dat jou vriende jou vang nie. Nou-nou maak hulle jou appel van die week of selfs appel van die jaar. Ek ken so ‘n persoon. Hy’t nooit weer reg gekom nie, in fact, hy het nooit weer gekom nie.

Geval 2 (op sy kop)

Beste GrifFin

Dude ek het n serious fokken prob ou. Die joke is ek scheme nie ek is die enigste een met die einste tipe kak nie. Jy sien ek het by die nuwe company begin werk wat nogal nie te kak is nie. Ek meen hulle het al die perks: pension, medical aid en al daai tipe kak. Jy begin eers nege uur te werk, which means jy het te minste een uur ekstra in die oggend om gisteraand se piss up af te slaap, vir liefie nog ‘n slag te zaber of sommer net om te lê en uit figure wat de fok jy met daai morning glory gaan maak.

Om die skuim op die bier te sit, is negentig persent van die girls fokken hot. Which brings me to my point: meeste ouens soos my tjomme sal sê: “So wat is jou kak?”. Fair enough! Hier is my kak: hierrie chicks loop verby jou en smile vir jou en kom buk by jou desk en jy check by hulle hemde in en perv laat die kak wit sit. En hulle mind nie juis nie, plus hulle lyk gewilig en hulle maak jou so donners fokken jags dat jy al klaar sien hoe jy hulle oor jou desk vas trek en die lewende kak uit hulle uit naai.

Om dinge nog meer op te fok sit jy met n moerse stywe boerpiel. My fok, ek kom uit ‘n average NGK boere family uit. Is ek maar net seriously deur my ore genaai of is ek maar net jags of hoe…?

Saadskenker

(brief verkort vanweë lengte)


Beste SaadskenkerBly om te hoor van jou nice job en perks. Hoe meer perky, hoe lekkerder. Ek dink jy moet jou hand voor in jou broek druk en jouself aan toom hou. Anners moet jy maar jou toom gaan pluk innie badkamer. As jy almal by die werk wil naai, voel jy obviously niks vir jou chick nie.

Naai dan maar almal by die werk. Moet jouself net nie naai nie, want netnou sit jy met fokkol en dat moet ek weer een van jou briewe behandel. Lees ook gerus die raad wat ek vir Anonieme persoon hierbo gegee het.

Geval 3 (van die bus af)

grifFin,Gelees van julle in “Beeld” en was nogal nuuskierig. Maar ag tog! Julle probeer net te hard om “cool” te wees!!! Ha! Ha! helemaal reg!! Afrikaners is kommin, veral as hulle so baie engelse woorde gebruik soos julle. Siestog, dink julle nie daaraan om maar weer skool toe te gaan nie? Al gehoor van Franssprekendes wat Engels in hul sinne gebruik!!!!!! Jammer!!!! julle sal natuurlik ook nie weet waarvan ek praat nie. Totsiens kommin vriende, hierdie webblad sal ek nie weer besoek nie!!

Beste Kommin vriend,Kommin is ‘n Engelse woord wat verkeerd gespel is, tensy jy “kom in” wou gebruik het en ons in jou klein wêreldjie wou innooi. “Cool” is ook ‘n Engelse woord (gelukkig was sy spelling reg).

I bid you adieu.

Hierdie post is 67 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,338,846 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinWat krap jou? – weeklikse rubriek waar griFfin (gekwalifiseerde en gesertifiseerde skisofreen) graag hulp bied.

Gooi Comment