Grapgat, Julie 2000

In Grapgat deur griffin

grapgat

sit die doos terug in snaaks


Nuwe grappe:

Gezina javel…

Dis drie-uur die oggend in Gezina. ‘n Jafel le in die bed saam met sy main squeeze. Klaar gespyker le hy daar met sy hand op haar tiet en kap Z’s toe die deurklokkie ‘n moerse commotion opskop. Dis een van daai movements wat ‘n hele tune jol. Moerse zef maar dit het met die huis gekom.

Sy vrou reken hom hy moet gaan kyk. So hy trek sy perjakkies en sy palielies aan en voeter deur toe. By die deur staan ‘n ou. Moerse dronk. Hy se “ja wat izzit?” Die dronk ou tune, heavy deur die kak: “I need a push, ek se..” Maar die deur word toegebliksem en ons hero is terug bed toe. Vattie kak nie, want hy’s ‘n eks kampusbeheer beampte.

Sy squeeze vra wie was dit en hy tune haar van die dronkgat. Sy’s sommer moelik en begin hom heavy lip gee oor hy nie mense wil help nie en wat van daai keer toe die XR-6 gaan staan het in die Daspoort tonnel innie middel van die nag in die middel van die winter toe daai nice outas en bediendes gehelp kar stoot het en dink hy hy’s beter en sy sweer sy’t nie so kak man getrou nie en sy’s moeg vir sy kont attitude en no ways klim hy weer haar peer voor hy nie weer gaan check nie.

Nou wat kan ‘n man doen. Toe staan hy maar weer op en trek weer sy perjakkies en sy palielies aan en move heavy moerig deur toe. Maar daars fokkol dronk peoples by die deur. Hy skree sommer so in die donker in: “Waars jy nou, my blaar!” Kom ‘n stem uit de donker uit: “Hiers ek my outie, op jou swing…”

Wiele is piele…

Drie verlamde connections, een van Gezina, een van Mabopane en een van Danville, wiel een aand met hulle rolstoele in Kerk straat af verby een van daai kak skoenwinkels wat die hele Pretoria vol is.Hulle het klaar gejol by Monroe’s toe dit nog oop was (dit het lank terug gebeur, o.k!).

Nou’s hulle lekker liquid van al die dop en die knaap van Gezina scheme hy rol in die alley langs die winkel in vir ‘n pis. Hoe hulle dit doen weet die here alleen. Ewenwel: Tot groot konsternasie van sy tjomme kom hy uitgehardloop. Hy tune: “Ouens, ek kan loop! Daars ‘n genie in daai alley en hy pass wense rond!” Die dude van Mabopane rol in. Sekondes later kom hy uitgehol: “Heish, I ken wokk! Heish! Ees orrait thet whaaan!!! Gawie van Dannville rol in. Hy kom wer uitgerol… “Hey blare, check hierie mags!!!”

(ingestuur deur ongenooid van B)

Wat issie verskil…?

Jannie vra eendag vir sy pa: “Pa, wat is die verskil tussen ‘n poes en ‘n kont?” Pa tune: “Kom ek gaan wys jou.” Hy vat vir Jannie na die bed toe waar Ma lê en slaap. Hy beweeg na die onderent van die bed toe en tel saggies die kombers op. Daar lê Ma toe nou so ietwat wydsbeen sonder haar pannas. “Sien jy daai ding, dis ‘n kont,” sê pa. “Cool!” sê Jannie, wat nog nooit in sy lewe ‘n bosmossel in die gesig gestaar het nie. “Kan ek daaraan vat?” “Nee jirre,” sê Pa. “Jy gaan die poes wakker maak.”

(ingestuur deur Suikerbekkie Platparra)

Matte en stuff…

‘n Vrou stap in ‘n winkel in met DUUR PERSIESE matte. Sy kyk so bietjie rond en sien die mat van haar drome en stap nader. Soos sy buk om die tekstuur te voel poep sy kliphard. Baie senuweeagtig kyk sy rond met die hoop dat niemand haar gehoor het nie en niemand haar nou moet kom help nie. Die volgende oomblik staan ‘n verkoopsman langs haar en vra: “Mev. Waarmee help ons vandag.” Baie ongemaklik vra sy vir hom: ” Mnr hoeveel kos hierdie mat van julle?” Hy antwoord: Mev. as jy reeds poep as jy aan hom vat gaan jy defnetief in jou broek KAK as jy die prys hoor”.

(ingestuur deur Dyonysus)

Pyne…

Wat is die verskil tussen ‘n chick wat die vorige aand heavy ge-booze het en ‘n chick wat die vorige aand heavy gesaag het?

Die chick wat heavy gedrink het, het ‘n kloppende hoofpyn. Die chick wat heavy gesaag het, het ‘n hoppende kloofpyn

(deur grifFin)

Hierdie post is 138 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,064,201 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinGrapgat, Julie 2000