Katheryn Winnick – Woensdag se warm bokkie

In Warm Bokkies deur griffin

Katheryn Winnick, daai hot girl  van Vikings  is al in haar  veertigs, kan jy dit glo? Sy is ‘n Kanadees wat oorspronklik van Ukraine af is. Sy het eers begin Engels praat toe sy agt jaar oud was. ‘n Jaar voor dit het sy haar voete en vuiste laat praat want sy het toe marshal arts begin doen en reeds op dertienjarige ouderdom ‘n swart belt verwerf . Teen die tyd wat sy 21 was het sy reeds drie Taekwondo skole op die been gebring. Sy is al reeds vir meer  as 20 jaar aan die gang met movies en TV.

Hierdie post is 304 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,664,834 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
 •  
  1
  Share
 •  
 • 1
 •  
 •  
 •  
griffinKatheryn Winnick – Woensdag se warm bokkie