Pinocchio (Afrikaans) – Episode 47

In Movies en TV deur griffin

Fokkit, ons het julle te veel bederf deur julle 5 episodes van Pinocchio in Afrikaans op ‘n slag te gee elke week verlede jaar. Toe vat ons maar ‘n break by espiode 40. Dinge werk mos nie fokken so nie? In die ou dae moes jy ‘n hele week wag voor jy Pinocchio “live” op die TV kon kyk en daar was fokol interweb om dit te download nie. En about net 5 mense in SA het VHS recorders gehad in die vroeë 80s. So nou gaan ons julle net eenkeer per week met een episode bederf. Daar is nog 5 oor om te gaan en dan sal ons kyk watter ander ou kak ons vir julle kan afstof.

Pinocchio Episode 47
Gina en Pinocchio is beide moerse vrolik en happy en Pinocchio speech toe sommer vir Gina oor hulle soektog na Gepetto en weet boonop in watter riging hulle moet inslaan om hom te vind. Raai wie agtervolg hulle? Die Jakkals en die kat, natuurlik.

Hierdie post is 87 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,648,929 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
 •  
  1
  Share
 •  
 • 1
 •  
 •  
 •  
griffinPinocchio (Afrikaans) – Episode 47