Isla Fisher – Woensdag se warm bokkie

In Warm Bokkies deur griffinRek jou bek

Dis weer bietjie tyd virre rooikop. Wat van Isla Fisher, daai goose van Arrested Development?

Tit-bits:
Sy het baie amper verdrink tydens die verfilming van ‘n scene vir die movie, Now You See Me.
Sy is met Borat getroud (Sacha Baron Cohen). Dit kan kan nie fokken lekker wees nie. Imagine hy stap so kaal uit die stort uit na haar toe en swaai sy piel met so helikopter vibe en tune haar in sy Borat-stem: You laaik?
(lekker, nou is Borat se piel op jou brein)
isla-fisher-classy isla-fisher-couch isla-fisher-flat-tummy isla-fisher-jersey isla-fisher-slight-boob isla-fisher-sultry isla-fisher-wallpaper isla-fisher-white-dress isla-fisher-yellow-dress isla-fisher-zef-looking

griffinIsla Fisher – Woensdag se warm bokkie

Gooi Comment