Melania Trump – Woensdag se warm bokkie

In Warm Bokkies deur griffin

Ons hoef jou nie veel oor hierdie antie in te lig nie. Sy is in 1970 in Slovenia gebore as Melania Knauss. Sy gaan in Januarie Amerika se nuwe first lady word omdat sy (in John Oliver se woorde) getroud is met ‘n “Klan-Backed Misogynist Internet Troll” – Donald fokken Trump. Whadda doos!

Tit-bits:
Sy is aansienlik mooier as enige van Suid-Afrika se first tot sixth ladies. Glad nie sleg vir 45 nie.
Sy is die tweede foreign-born First Lady van Amerika. Die eerste een was ‘n goose genaamd Louisa Adams, amper tweehonderd jaar terug in 1825.
Donald Trump het haar at least eenkeer bygekom met die snotsambok – hulle het ‘n 10-jarige snotkop laitie wat dit smaak om suits en ties te dra soos soos dooskop pappa. Die outjie se naam is Barron William Trump.
Ons vermoed sy fake hoofpyne vir die afgelope 10 jaar in die hoop dat Donald haar nie aan die gwap kan gryp nie.
TRUMP_MELANIA_707705_3C_19 melania-trump-fur-outfit melania-trump-gq-cover melania-trump-heavy-metal melania-trump-naked-on-jet melania-trump-nice-tits melania-trump-steel-pussy melania-trump-stylish melania-trump-swart-boobs melania-trump-tiete melania-trump-totally-naked melania-trump-with-gun-in-fron-of-jet melania-knauss-nude-photos-www-ohfree-net-011

Hierdie post is 325 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,664,860 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinMelania Trump – Woensdag se warm bokkie