Gemma Atkinson – Woensdag se warm bokkie

In Warm Bokkies deur griffin1 Eiertjies

Gemma Atkinson is ‘n Engelse goose wat hier duskant dertig trek. Sy het twee groot pretsakke en het meestal cover shoots gedoen vir Britse boner magazines soos Nuts, Zoo Weekly, FHM, en Maxim. Sy speel ook in TV reeks en movies vir die afgelope 15 jaar maar die kanse dat jy haar in iets te sien gekry het is skraal. Dis meestal UK kak. Tensy jy dalk ‘n Hollyoaks fan is vir een of ander rede…

Tit-bits
Sy is ‘n fitness freak – sy is elke dag by die gym en doen ook boxing en Muay Thai tweekeer per week.
gemma atkinson oopketel gemma atkinson tiete in die sand gemma atkinson babydoll gemma atkinson blou agtergrond gemma atkinson blou lug gemma atkinson groot pretsake gemma atkinson kruip gemma atkinson min klere gemma atkinson orania gemma atkinson pretsake

Hierdie post is 370 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,184,464 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinGemma Atkinson – Woensdag se warm bokkie

Comments

 1. Michael

  Gemma Atkinson is die aktriese in die computer game red Alert 3

Gooi Comment