Kry vir jou ‘n Jack Parow pet en boek, my ou. Ons gee 5 van elk weg.

In Kompetisie deur griffin34 Eiertjies

Hoss masekinners! Ons het so rukkie terug met julle ‘n geselsie aangeknoop oor Jack Parow se boek, Die Ou Met die Snor By die Bar. Vandag kan 5 Watkykertjies elk ‘n boek en een van daai poeslang pette skraap. Dis pismaklik om dit te wen – tune ons net in die comments wat jou favourite Jack Parow tune is en hoekom. Ons kies die beste 5 antwoorde en swaai ‘n pet en ‘n boek na jou kant toe en ons kies sommer die wenners vandag voor jy tjaila by die werk.

Noujatoenou. Gooi!
wen-jack-parow-pet-en-boek

Hierdie post is 247 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,248,376 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinKry vir jou ‘n Jack Parow pet en boek, my ou. Ons gee 5 van elk weg.

Comments

 1. Andre

  Dis Befok – dis seker die beste ODE aan ń pienkvoet wat ek nog gehoor het…true story. Sodra my laaitie klaar geleer vloek het by die skool sal ek die tune met haar deel! Love it.

 2. Ewald

  Gunsteling tune van Jack? Ek dink dit moet Tussen Stasies wees. Dit is ‘n regte voorbeeld dat Jack niet net ‘n zef klets reimer is nie maar hys ‘n digter!

  Hosh Ja!
  Ewald

 3. De Wet van As

  Ek smaak Jack se Dans dans dans tune die heel meeste, omdat dit die skurwe Vanderbijlpark bokke (wat gewoonlik hulle skoene van binne af deurloop) soos slakke op n dansvloer laat rondsluip…

 4. Andrew Seyffert

  Fav Tune: Cooler as Ekke…. ‘n great song van ou Jack om te wys dat die mense wat almal; so dink hulle is beter as jy… Ons is net so great, if not beter 🙂

 5. Armand

  Farmhouse Brekvis.

  Want die tune is soo wreckless soos wat unprotected sex is.

  Gold fokkin Chains – hy sê

 6. Ed

  Ek wens jy was myne! Een van die heel eerste tunes wat ek gehoor het van die ou met die Snor. Die eerste keer toe ek hom luister, het my ou ballie ook die song gelike (want Afrikaanse pop musiek is mos sy gig), en die intro het vir hom gevloei soos ‘n dubbel brannas op ‘n Vrydag middag. Maar toe die song “behoorlik begin” toe kak hy in sy broek,. Hy wou sommer my Roomys USB drive wegmoer toe “jissis!” kliphard in sy ore tuit.

  Goeie fokken tye! En die song is nogsteeds befok!

 7. Brink Vermaak

  Hello Wat Kyk Jy

  Dankie vir ‘n befokte website, ek besoek dit daagliks.

  Ek sal sê my beste Jack Parrow tune is Tussen Stasies. As ek reg onthou is hierdie tune opgedra aan Herman Pretorius wat oorlede is aan kanker. Ek is mal oor Jack Parrow se ander spoeg en vloek tunes, maar Tussen Stasies is vir my ‘n lekker differensieerder wat ‘n bewys is daarvan dat Jack wel ‘n dieper intelligente musiekant is wat sy omgee vir ander kan uitbeeld in sy musiek – iets wat ons ander kommin uitspoeg afrikaanse musiekante wat liedtjies produseer teen dieselfde tempo as wat effie fabrieke kondome produseer, glad nie instaat is om te kan doen nie.

  Vrede

 8. Steve-o

  Howzit my bra.

  My fav tune is “I Miss”. Die tune spreek waarhede uit my skooldae en groot word in Parow/Bellville areas. Check ek het teen Jack rugby gespeel toe hy in Durbanville hoer was.
  Die bra was kief in sport. Ek het hom ook daai jare sien jol by clubs soos Henry J Beans Durbanville en Raffles Bellville. Dit was awesome tye en die lied is befokte memories.
  Ek het Jack Parow se show in Paarl Amphiteatre gaan check en die song het die girls se panties gedrop. Daarna het ons Jack Parow en band gevolg na “Hoenderkop bar” in Paarl.
  Die ou het befok gedans en gekuier met al sy fans. Sal dit nooit vergeet nie. Jack Parow for president. Thanx vir memories met I Miss song, asook cool music vid.

  Piele, oor en uit
  Steve-o aka DJBraai

 9. WilRaRitz

  Riekie Louw…. Want ek wil k@k graag cool wees en vir my Kids hierdie wen!!

 10. Jan Brand

  Ode to you ft nonku. Vir daai dae wanneer jou baas besluit om ‘n regte moeg poes te wees!

 11. Bert

  “Hard partytjie hou”

  Want as jy van die liedjie hou, poes vir Nicholis Louw!

 12. Gerán McDonald

  Move Like A Monster, as gevolg van die deel waar Jack al die popsterre uit die kas uit help klim.

  En omdat ek elke woord kan saamsing.

 13. Dolfie

  Cooler as ekke!! Not die bliksim! Ek coooler jy!! Hos ma se kinners

 14. Marty

  Daai “Dans dans dans” collab saam met die ou sonder die snor.. Hehe. Defnetief my gunstelling track.

  Hoek0m? Check die youtube vid uit dan besluit julle self!

  https://www.youtube.com/watch?v=7Zs2zfLnrB4

  Hoe de fok kan jy NIE daarvan hou nie???

  PS: Sorry vir die link as julle skiem dis spam hoor!

 15. Wiehann

  Jack Parow ft David Kramer – Biscuits en Biltong

  Briljante song… Laat my terugdink aan die ou dae, met VW se advertensies met David Kramer

 16. berno horn

  I miss, ek laaik dit duk stukke, omdat ek kwaai kan relate met wat hy se. Ek sal fokken dood maak vir die prys!!!! Haha kies tog net asb my
  Dis my hero wie ons van praat hier groot asb?!

 17. Tiaan Sauerman

  Afrikaans is dood- Fok al die etters wat nie afrikaans smaak en Parow se dit reg !!!!

 18. Fes Dup

  As ‘n generation x-er uit Noordwes (read Thlabane read Rusten-se-burg) wat einde 90’s Land en Volk verlaat het om in die Zef EU te gaan job soek, het ek kontak verloor met die post Just Jinger/Nude Girls/Koos Kombuis/Valiant Swart scene in SA en allie nuwe vorms van sokkie/rokkie/bokkie (read Skouspel Schlep) wat daarna gevolg het. Inni die Eurozone is daar kak baie festivals waar mens al jou musiek heroes LIVE kan sien – soos in Oppikoppi vibes maar met daai bands en musikante wat jy net op MTV kon kyk by jou tjommie se huis met die pa wat dik zak gemaak het pre-1994 saam met al sy Broederbond tjommies.
  Dus verleer ek om na SA musiek te luister of te volg.
  Enter 2010, en my 1ste kuier terug inni Moerland. Ek hoor ‘n tune oppi boet se kar-draadloos oppad-uit van Slaapstad International, en ek skreeu WTF!? Iets nuut! Nee-iets old school! Nee- new class Zef African! Lekka vibes en ware woorde wat my sommer lank daarna nog vang elke slag wat ek verlang na biltong en Tannie Ballas se Tjutny. Daai was Jack Parow se Tussen Stasies, en ek het nog nooit ophou luister, of die Ou met die Pet stop volg nie! Zef Trots sal ek daai lang pet dra en Jack se boek lees fo sho!

 19. Hugo

  Coolers as ekke is my favourite, want my skoonma rook Yves St Laurent sigarette en gebruik Issey Miyake perfume!!! en sy dink sy is cooler as ALMAL

 20. NormaWild

  Dans Dans Dans – Want niemand kan ‘n traantjie pik, of jou poef tune, of op jou battery pis as jy spasties aan die die ruk gaan op daai tune nie, al maak jy ook nou jou naam hoe tottie. #parowpower

 21. Rudi

  Een van my gunstelinge is : Jack Parow ft Dirt Nasty – Fok Fokkity Fok .. die rede hoekom ek dit so kwaai like is omdat ek self die woord fok so kak baie gebruik.. so ek kan relate.

 22. NormaWild

  Dans Dans Dans – Want niemand kan ‘n traantjie pik, of jou poef tune, of op jou battery pis as jy spasties aan die die ruk gaan op daai tune nie, al maak jy ook nou jou naam hoe tottie. #parowpower.

 23. Ant

  Ek stem ook vir “Hard partytjie hou” want vandag is my bday en ons gaan hard party! Koman WKJ… gooi vir my daai gift!

 24. Wolkatrol

  Ek wens jy was myne. Want ek soek so kepsie met n seer hart!

 25. Bartho

  Blaas jou vuvuzela – die Kalahari Orkes met Jack Parow

  “Hello baby, voor ek jou oop mond soen, se vir my: kan jy braaibroodjies maak?” Need I say more.

  Ok ek sal;

  “Baby, skink vir pappa nog ‘n dubbel”

  Bestaan daar beter lyrics?

 26. Donovan

  Tussen Stasies is virseker my favourite Jack Parow song. Want die song is fokken diep man 🙂

 27. Flippie

  Dis seker maklik om te sê al sy tunes…

  Ek ek weet ek gaan fokkol wen nie…

  Maar, die beste ding wat bra Jack al gegooi het is prolly sy tune saam die Reënboog perde, of te wel Die Vraagstuk saam met Die Heuwels Fantasties.

  Ek meen regtig, die naam van die boek kom selfs uit die lyrics uit…

 28. ludwig

  jis.

  Beste jack parow tune nog.. Baby ons gaan braai vanaand. Jack parow en die Kalahari orkes.

  Se my baby voor ek jou oopmond soen, kan jy braai broodjies maak. Uh.

  Lekker man…

 29. Janpublic

  Ode to you. Ek het nog altyd alle mense met respek behandel en als, maar Ode to you het my laat besef hoe van selfsprekend ons die hele werkersklas sien en hoeveel mense moet opoffer om ons lewens so gemaklik te maak. Nou behandel ek mense nie met respek nie, maar waardering.

 30. Author
  griffin

  Right, die 5 wenners is gekies. Julle sal per email verder getune word.

 31. Wolfie

  Tussen stasies, want ek weet hoe dit voel om iemand belangriks naby jou te verloor en af te staan na die dood. daars soveel werklikheid in al sy musiek omdat hy al daardeur was.

  (waar kan ek anyway so n pet koop)??

 32. alex

  Parow ..ek is soos di grootste beste fan ooit…ek love my bra stukkind.ek dink al jou songs is piss cool maar jou beste vir my bly maar Hosh Tokoloch. fokit ek sal my foken 2 balsake veruil vir soo pet

Gooi Comment