Jessica Gomes – Woensdag se warm bokkie

In Warm Bokkies deur griffin

Voor sy famous geraak het in modelling kringe, het se ge-act as ‘n extra in ‘n Australiaanse minireeks, Bush Patrol wat probably net so kak was soos Pugwall’s Summer (vir die van julle wat K-Tv so vaagweg kan onthou). Baie jare later het LG haar basies famous gemaak met ‘n bikini campaign, sy het 8 jaar lank in Sports Illustrated verskyn en die obvious het gevolg – kakbaie modelling campaings, the face of Estee Lauder, the face of this, the face of that. Pak haar toe moet geld en kyk wat opkom.

Haar pa is ‘n Porra wat Australia toe ge-emmigreer het in die 70s en haar ma is Chinese. Australia is mos lekker naby aan die ooste en dis moontlik die rede hoekom daar so baie fokken mooi mixed race bokkies in die Sunburnt Country rondsluip.

Keer my of ek besmeer my.
baljaar in die water jessica gomes broeknaai die muur jessica gomes broeknaai die sand jessica gomes jessica gomes italy jissis jessica gomes

Swimsuit 2014: Madagascar Jessica Gomes Madagascar/NA, NA, Madagascar 9/25/2013 X156911 TK3 Credit: Derek Kettela

Swimsuit 2014: Madagascar
Jessica Gomes
Madagascar/NA, NA, Madagascar
9/25/2013
X156911 TK3
Credit: Derek Kettela

lekker my china jessica gomes moddertiete jessica gomes nat tietet jessica gomes oopketel jessica gomes poedelnakend jessica gomes span hom jessica gomes stylvolle jessica gomes vleisdas jessica gomes waterhondjie jessica gomes

Hierdie post is 524 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,601,170 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinJessica Gomes – Woensdag se warm bokkie