Esti Ginzburg – Woensdag se warm bokkie

In Warm Bokkies deur griffin

As jy aan Israel dink, dink jy gewoonlik aan die Ou Testament. Of aan couples wat mekaar net deur lakens mag zaber. Of aan missiele wat Gaza tref en Amerika wat Israel se circumsized piel suig.

Daar is darem mooier dinge ook, soos Esti Ginzburg, ‘n warm bokkie wat in Tel Aviv gebore is en haar lyf supermodel hou. Andersins as Bar Refaeli het Esi nie ge-AWOL toe dit by verpligte militêre diens kom nie. Laasgenoemde het die army ‘n pit gedruk deur ‘n familievriend te trou vir ‘n kort rukkie, net sodat sy nie ‘n skêr met skietgoed hoef te word nie. Esti het haar ook sommer in die publiek daaroor uitgekak, want sy smaak die army stukkend.

In die 80s en 90s moes ouens in SA tune dat hulle grondpad ry om diensplig te ontwyk. Imagine sulke gooses was in ons army? Die manne sou heeltyd met die vleisgewere gaan skiet het agter die Bedford trokke…
Esti Ginzburg speel met haar lokke esti-ginzburg-11a in betragting Esti Ginzburg kykie gwap Esti Ginzburg lekker innie and Esti Ginzburg oopketel Esti Ginzburg sandnaaier Esti Ginzburg side boob Esti Ginzburg tiervel vibes met Esti Ginzburg

Hierdie post is 385 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,601,077 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinEsti Ginzburg – Woensdag se warm bokkie