Bucks for Brixton – moerse benefit gig met befokte line-up hierdie Saterdag!

In Watkykjy Gigs deur griffin

bucks for brixton melkeryOm nou ‘n fokken lang storie kort te maak: Brixton Barnard van Brixtonmoordenroof Orkes moet ‘n operasie ondergaan om ‘n gewas op sy brein te verwyder en ons het besluit om ‘n benefit gig vir hom te gooi om geld te help insamel en te probeer help om sy hosptiaalonkostes te dek. Dis ‘n duur storie en elk sent help.

Binne ‘n paar uur het ‘n hele string musikante hulle harte oopgemaak en hulleself beskikbaar gestel vir een moerse lekker party, Saterdag 16 Mei by Tweefontein Melkery (http://www.melkery.co.za/index.php/contact/ vir directions) – dis lekker gerieflik in die middel tussen Joburg en Pretoria en jy kan oorslaap.

Entrance is R100 per persoon (of meer as jy wil donate). Jy kan jou eie vleis bring om te braai en jy kan jou eie drank bring. But wait, there’s more! Die eerste 50 paying customers kry elkeen ‘n bakkie sop (komplimente van Melt Sieberhagen) en ‘n befokte free t-shirt (komplimente van griff) – Check, ons word saam 76 jaar oud en gee vir julle persente.

Bring geld saam as jy dalk CDs en vinyls wil koop, maar bring ook veral geld saam vir skaars en kief items en besittings wat opgeveil gaan word deur die muso’s. Ons gaan bietjie auction hou met die goed om nog geld in te samel.

Dis heavy kort kennisgewing en baie vinnig gereeel, so bring asseblief AL jou vriende saam, kom kyk bedonderde musiek en ondersteun ‘n worthy cause. Hekke maak Saterdag 11am oop (die eerste band jol 12:00 se kant). Bring jou tent en warm klere en kamp sommer verniet oor. Die weer is nog lekker. Dan kuier ons sommer Sondag ook verder met ons hangovers.

Gaan join seblief die Facebook event en nooi almal uit. Dis ‘n moerse belangrike event.

Die line-up sluit die volgende befokte mense in:
Pseudo Ego
Empire of Desire
Spoonerman
Comedy Hour met Die Flying Dutchmen, Deep Fried Man, Werner Cloete etc.
Marcia Moon
Matthew van der Want
Liela Groenewald Band
The Oh So Serious
Panjo The Missing Tiger
Bacchus Nel
Die Menere (Paul Riekert & Andre van Rensburg)
Valiant Swart
‘n paar befokte DJs

Directions:
From JHB: Take the R21 towards the O.R. Tambo International Airport/Pretoria, pass the Airport and take the R25/ Thembisa South off-ramp.
From PTA, also take the R21 towards the O.R. Tambo International Airport/Kemptonpark, take the Thembisa South/R25 off-ramp (the first off-ramp is Thembisa north, don’t take it).

Follow the curve of the road and turn right at the T-junction (turn towards Bronkhorstspruit). Travel for +/- 8.5km and turn right onto the gravel road at the B & J engineering sign. Go over the railroad bridge and keep to the far left (against the wire fence), follow the road and signs to venue.

GPS:
-26.032280, 28.347516
-26° 1′ 56.21″, +28° 20′ 51.06″

Hierdie post is 85 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,600,295 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinBucks for Brixton – moerse benefit gig met befokte line-up hierdie Saterdag!