Andrea McLean – Woensdag se warm bokkie

In Warm Bokkies deur griffin

Kyk, daar is weird etters wat Watkykjy lees. So nou en dan moet ons cater vir ouens wat bietjie van ‘n mamma-kompleks het. Vandag kyk ons dus na Andrea McLean want sy lyk soos jou fokken tjommie se ma! Jy weet waarvan ons praat. Jy het altyd in die kombuis rondgehang en gewag om die tannie se vinger af te lek as sy iets gebak het. Of gaan tande tel om die swembad in die hoop dat daar ‘n tiet iewers uitval.

Jou vuil uil…

Tit-bits:
Andrea McLean is ‘n Skotse TV presenter
Andrea McLean lyk soos jou beste tjommie se fokken ma en jy wou haar nog altyd bykom by ‘n braai.
Andrea McLean in nagrokkie Andrea McLean in vieslike pers outfit Andrea McLean in weird onderklere Andrea McLean na lang dag se harde graft Andrea McLean op pelsjassie Andrea McLean wag om geraps te word Andrea McLean wag op boetie se bed vir jou

Hierdie post is 315 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,612,061 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinAndrea McLean – Woensdag se warm bokkie