The Drift – Hunted

In Kief musiek deur griffin

The Drift is ‘n metal band en tjommies van Watkykjy wat graag hulle nuwe tune met almal wil deel. Hulle het ook die afgelope naweek hulle music video vir dieselfde tune gaan film by Carfax en ons sal dit met al die Watkertjies deel sodra hulle klaar ge-edit het aan die outjie.

Laat Marc van The Drift maar self hulle nuwe tune aan julle verduidelik:
Picking singles are always a challenge for us. The Drift’s albums work as a full body of work telling one big story – so throwing out one track for public consumption is usually quite tricky. We decided to give you ‘Hunted’, the central chapter of the new album ‘The Mountain Star’. It is a fair representation of what to expect from the new full length effort. There are faster songs, there are slower songs, so this one is a nice middle ground from what to expect from the 3rd chapter in the ‘Deluge’ trilogy. We’ll divulge more on the lyrical context of the song when the album is released.

Much love from your pals!
The Drift

Hierdie post is 58 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,600,314 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinThe Drift – Hunted