Sondag. Skêre met skietgoed.

skêre-met-skietgoed03101381

skêre-met-skietgoed03101382

melissa machman

Deel met jou vriende:
 • Print
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • laaik.it
 • StumbleUpon
 • Twitter
 • email
Gefile in skêre met skietgoed. Bookmark the permalink. Trackbacks are closed, but you can post a comment.

10 Comments

 1. EKKE
  Posted November 24, 2013 at 11:05 am | Permalink

  Was daai tripod net vir die pose of vir die skiet ook? FOKKEN POES

 2. Marius
  Posted November 24, 2013 at 5:20 pm | Permalink

  Melissa is kak reg!

 3. AG NEE FOK MAN!!!
  Posted November 25, 2013 at 9:04 am | Permalink

  Ek geniet die website soos brannas en coke, maar my goeie fok man…
  Melissa, ek hoop jou fokken vibrator val in die see sand en jy kom dit nie agter totdat dit te laat is nie …..
  Volgende keer as jy wil kom leeus jag…. Dan vat ons jou fokken skiet yster weg en gooi jou in die leeu hok met net 'n Swiss army knipmes, met net die fokken lepel attachment aan. As jy daai fight wen, dan kan jy vir ons naked pics post saam met jou "legit" kill.
  WKJ die ander pics op die post is KAK WARM!!! Dankie Man, Dankie!!!

 4. Joe
  Posted November 25, 2013 at 11:49 am | Permalink

  Almal bla bla bla  oor die Milissa vrou, sy het betaal vir wat sy doen. Sy het die leeu dood geskiet met een koeel, nie geskiet dat hy soos n sifdraad lyk nie. Dit is presies hoe n renoster lyk as die fokken stropper skiet net om die horings uit sy kop te kap sodat n Oosterse doos dit aan sy tril kan vryf. Verder kak en kla niemand oor die honde wat die fokken chinesse hier in ons land opvreet nie, en as jy dink die bliksems vreet nie hond nie word wakker, groot of klein hulle vreet dit agter in die winkel waar jy hulle kak koop. 

 5. EKKE
  Posted November 25, 2013 at 11:54 am | Permalink

  Met so poes groot tripod op die geweer moes die leeu in n hok wees, geen etter kan met so ding jag nie, so hoekom is die leeu nie net pepper sray gespuit en mooi gevra om te pose nie.

 6. Dirk
  Posted November 25, 2013 at 2:16 pm | Permalink

  Vir vokken wat pis en kerm almal so oor hierie Millisa vroumens wat 'n leeu kom jag het. Dis 'n dier wat sy geskiet het for fuck sakes en nie 'n mens nie. Julle libirale poese wat so kla oor vokken 'diere regte' is lekker vokken skynheilig want ek's seker julle almal vreet vokken lekker vleis en waar kom vleis vandaan? Dit groei nie aan bome nie julle dom poese!!!

 7. Trossie
  Posted November 25, 2013 at 4:06 pm | Permalink

  Hey Dirk. Daar is Saterdag 'n braai by my huis. Bring net jou eie leeuvleis saam want ek het net bees en skaap.

 8. AG NEE FOK MAN!!!
  Posted November 25, 2013 at 4:28 pm | Permalink

  Om 'n leeu te jag met so kanon, tripod en scope is soos om fokken CHEAT CODES te gebruik in Battlefield 4.  My fok man as sy 'n leeu kan skiet dan kan sy 'n fokken renoster ook skiet as sy daarvoor "BETAAL".  Jag vir sport as jy nie die vleis gaan eet nie is net useless!!!! Of het van die ander comment konte al so bietjie LEEU Biltong ge eet???

 9. EKKE
  Posted November 25, 2013 at 6:11 pm | Permalink

  Ja Dirk, vleis groei aan poese, maar nie aan poeste soos jy nie. Die kan mens meer vergelyk met n hi-jack by n robot, gaan jy van daai een hou as jy hom nie sien kom het nie ou ballas, die skapies op die plaas weet hulle gaan geslag word, maar niemand pose langs hulle by die slagpale nie.
  Jag bly jag, maar daar is n verskil tussen poese en poeste, doen dit reg of vat die dier slagpale toe.

 10. PK
  Posted December 2, 2013 at 6:27 pm | Permalink

  Apparently was dit alles ge – photoshop…….. sien:
  http://nationalreport.net/melissa-bachman-lion-killer-admits-personally-kill-animals-show/
  Al skiet sy leeus sal ek haar nog steeds spyker…
  PK 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <font color="" face="" size=""> <span style="">