Dis naweek, kom ons fokken duik!

In Dis naweek kom ons fokken duik! deur griffin1 Eiertjies

Hoss, pappa se kindertjies. Pappa moet bietjie vir so drie weke weggaan na ‘n derdewêreld land to vir so paar weke… Moenie worry nie ons is seker hulle het interwebs daarso, so Watkykjy gaan loop soos stroop. Hierso is die paadjie wat ons gaan ry met sulke groot RVs. Ons kom middel November weer terug maar julle sal check watse kak ons alles aanjaag. Vertel julle later bietjie meer  daarvan. Julle moet soet wees.
usa-trip
Maar nou is dit eers naweek en jy, ou pellie, moet nou eers fokken duik!
bike-duikertjie-watkyertjie

griffinDis naweek, kom ons fokken duik!

Comments

  1. Dr. Onk

    Ons is redelik de fok in vir pappa WKJ hieroor, hoofsaaklik aangesien ons nie kan saamkom nie, en tweedens omdat ons soos armsalige konte moet graft terwyl julle paartie hou. Neemarrismooi – ons sal vir Bamsy vertel julle smokkel brannewyn sodat hulle julle kan uitsort daai kant.

Gooi Comment