Dis naweek, kom ons fokken duik!

In Dis naweek kom ons fokken duik! deur griffin5 Eiertjies

Onthou om sonroompies op al die geheimde plekkies te begin smeer, want dit raak nou heerlike lente. Die average temperatuur vir swembadwater in Gauteng staan tans op 12.5 grade celcius. Dis ongeveer 5 grade meer as sowat twee weke gelede. As ons berekening reg is, sal swembadwater se temperatuur styg tot en met 25 grade binne die volgende vyf weke. Jy sal dus vanaf 10 Oktober kan swem sonder enige wakkas. Ons het scientists en fokken what-what gaan raadpleeg en ons lieg nie. Check maar self as die tyd jou inhaal op 10 Oktober.

Moet net nie kaalgat op kougom gaan sit nie…
duik-nude-girls

Hierdie post is 511 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,215,877 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDis naweek, kom ons fokken duik!

Comments

 1. jondoe

  hierdie site raak net alhoe meer kaker by die dag, kak plek om te wees en ek kyk nie meer nie

 2. Klipkyker

  @Jondoe. Ja fokof asb sommer van die internet ook af, jy is net besig om ons bandwydte te steel. Gaan koop jouself n kaartjie om vir Jurie Els te gaan kyk.

 3. Prof. Bokdrol

  Beste John Doe,
  Die mense by WKJ het na hulle inisiële weerbarstige uitlatings dit toe tog oordink en my gekontrakteer as kliënttevredenheidsbeampte. Sal jy asseblief so vriendelik wees om jou laaste 3 maande se fakture vir die gebruik van WKJ se  diens te skandeer en aan ons te e-pos sodat ons jou die volle bedrag kan terugbetaal. Die bestuur van WKJ het ook goedgunstelik ingestem om jou 3 maande gratis toegang tot die Webwef te gee! Jou gelukkige fokker…    Stuur asseblief bogenoemde dokumente per e-pos aan: fokjou@joukont.poes vir my assistent Dr. Onk se onmiddellike aandag – WKJ se bestuur is ten alle tye gefokus op kliëntediens en hulle neem jou besware ter harte. Met vriendelike groete en onthou, in die onsterflike woorde van Xaviera Hollander – die kliënt kom altyd eerste.

Gooi Comment