Dis nasionale braaidag. Gooi dier op vuur!

In Dis naweek kom ons fokken duik! deur griffin

Maak die beste van hierdie public holiday op 'n Dinsdag. Begin sommer vroeg te braai as jy beplan om fles te vat sodat jy teen 19:00 heeltemal uitgepass is. Jy wil nie more by die werk met 'n hoenderkop sit en die wêreld op jou skouers nie.

Daar is baie ander kak ook om te doen – daar is die JakaWalk, die Good Food & Wine Show by die Dome (dis waar ons gaan rondfok) en as jy kus is vir befokte musiek die hele dag, kan jy na die Wolmer Blues Bash toe gaan. Nogal spyt ons mis op laasgenoemde outjie uit, want dis 'n fokken groot een.

Whatever jy besluit om vandag te doen, onthou die goue reël:
nasionale-braaidag

Hierdie post is 893 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,238,423 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinDis nasionale braaidag. Gooi dier op vuur!