RAM FKN JAM Vol. 13 – Children of the Grave

Terwyl Kings of Chaos die Gauteng rockers entertain, gaan rock jocks Chopper Charlie en Iron Leyden die beste rock en roll paartie suid van die magtige Vaalrivier gooi. Poesver suid, in Langstraat Kaapstad om presies te wees. Pull in vir classic rock tracks van die begin van distortion tot nou toe. O ja, ons celebrate ook sommer die befokte nuwe Sabbath album "13" wat dié week gedrop het. Once.
Print

Deel met jou vriende:
 • Print
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • laaik.it
 • StumbleUpon
 • Twitter
 • email
Gefile in WKJ gigs. Bookmark the permalink. Trackbacks are closed, but you can post a comment.

One Comment

 1. Vertroue
  Posted June 14, 2013 at 12:30 pm | Permalink

  Ek vertrou nie my vrou naby daardie Larry Leyden nie. Nie na wat hy laas gedoen het nie 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <font color="" face="" size=""> <span style="">