Dis naweek, kom ons fokken duik!

In Dis naweek kom ons fokken duik! deur griffin20 Eiertjies

Hoe de fok het die Kings dit reggekry om te draw teen die Bumbies op hulle eie turf? Goeie fok, hulle het die naweek goed begin!

Daar is geen rede dat jy 'n kak naweek moet beleef nie. Ons gooi julle volgende week met so paar stories, videos en foto's oor 'n kaklekker Thailand trippie wat meegemaak is, en het heel toevallig op 'n kompetisie afgekom waar jy 'n Thailand Full Moon Holiday package vir twee kan wen. Dis glad nie 'n Watkykjy kompetisie nie, maar ons is besig om aan die mense te karring om vir ons so paar ander pryse te organise om vir julle te gee. Hopelik byt hulle. Die aas is in die water…

Check die kompetisie hierso uit: http://www.partyofalifetime.co.za/. Jy register net. Imagine jy wen? Jy kan vir twee weke lank net die heeltyd fokken duik, want dis altyd naweek in Thailand.

Op daai noot, gryp jou kak, sit die werk se fire alarm aan en fokken duik by die deur uit! Want dis fokken naweek!

duik-tiete

Deel met jou tjommies!

  griffinDis naweek, kom ons fokken duik!

  Comments

  1. CASPOESTIRTJIE

   4KIT, DIE PARRA GEE MY SULKI LEKKIR VUIL GIDAGTIS

  2. DuPontus

   Ekt nou skoon vergeet wat ek besig was om te doen. Vir haar sal ek mos knak soos 'n windbuks.

  3. Belhamel

   O fok dis te veel vir my. Ek gaan uit my nate uit bars. Eks verlief

  4. Albert

   jis bra die kint het mos 'n kak lekker diff aan haar! Dink sy kort bietjie botter, man botter LOL

  5. Kameel Tril

   Ek het 'n fokken probleem, ek het gister vir die eerste keer hierdie girl gesien en my piel is nou nog steeds styf, dit begin nou seer word, help asb!

  6. Belhamel

   As dit waar is Piet, waddefok soek jy voor die rekenaar? 
    
   Hmmmmm?????

  7. Boerseun

   Sy is nou nie n klip nie maar vir haar sal ek gooi!!

  8. Klipkyker

   Sulke maagdelike skoonheid ……………..!!!!

  9. JagsJannie

   FR, verbeel ek my die pragtige "melk fabrieke" al voorheen op WKJ gespot!? Of nie?

  10. Klipkyker

   Nee Jannie, jy is net al weer jags, dis nie FR nie.  Griff, jy mag maar poolparties hou……!!

  11. JagsJannie

   Skuus tog KlipKyker. Fok, daai vingers wat die suiker-klontjies so vasknyp het my laat terug dink aan 'n blog einde laas jaar se koers. En ja ek's permanent Jags en vandaar my "handle" ou maat. Whap, whap………

  12. Klipkyker

   Ja nee JagsJannie, kyk die dingetjie is darem maar sexy verby!  Ek het nog nooit so lekker maandag gehad soos vandag nie, Griff het my week jags gemaak met die ene!!!

  13. JagsJannie

   Dankbaar Prof! Ek's nou nog meer oortuig. Neem bv die fout van parra-laks in ag en dit wil dan voorkom daar is 'n "snoet-ringetjie" in die "dinosaurusie" net onder die water oppervlak. Of nie? Net dalk veroorsaak my "oorwerkte grysstof" (en daar's nie veel daarvan nie) illusies!? Of nie? 

  14. Belhamel

   Haal af die ding asb. My tril gaan teen die naat oopskeur. 

  Gooi Comment