Bizarre Bedonderde Donderdae – Valentine’s Day

Vandag se episode is op 'n moerse hangover aanmekaar gesit met snot en seaweed: Steve Hofmeyr en sy goose sit so bietjie vas met mekaar, so op Valentine's Day. Dit lyk nie of dit goed gaan met hulle verhouding nie. Shame.

Deel met jou vriende:
 • Print
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • laaik.it
 • StumbleUpon
 • Twitter
 • email
Gefile in Bedonderde Donderdae. Bookmark the permalink. Trackbacks are closed, but you can post a comment.

8 Comments

 1. Prof. Bokdrol
  Posted February 14, 2013 at 4:44 pm | Permalink

  Gods, sy moet fokken deeglik gatvol wees as sy Meyerton toe vlug!

 2. Klootsak
  Posted February 14, 2013 at 9:43 pm | Permalink

  Fok weg!

  Jy weet ek het net twee onderbroeke!

 3. vaakboef
  Posted February 15, 2013 at 1:04 pm | Permalink

  Net een ding kan 'n bizarre Donderdag beskryf en dis Oscar Pistorius.
   
  Wat the fuck went through your mind, boet?!?!?!?!?

 4. ekke
  Posted February 16, 2013 at 12:48 pm | Permalink

  Prof, ons ou dorpie staan nie regtig uit op die map nie, maar die feit dat alles nogal redelik goed en effektief werk hier by ons irreteer nogal die blou pis uit die ANC uit. Dit alleen maak dit nogal lekker om hier te bly.Selfs Verwoerd weg en die Laerskool se naam moet al verander.

 5. ekke
  Posted February 16, 2013 at 8:11 pm | Permalink

  Prof ek wil oor verdere advies inwin uit jou 101 handboek, in Vereeniging (Griff se vallei) staan Houtkop weg se naam nog soos n piel styf in n std 9 biologieklas..

 6. Prof. Bokdrol
  Posted February 17, 2013 at 4:45 am | Permalink

  Ekke, jy het duidelik die deel in hoofstuk 3 van my PP101 manual misgelees…kyk op bl. 142: "Intonasie en Uitspraak: 'n Basiese Gids tot Pretensie." Dit was 'n moelike een maar ek het die hulp van 'n kontsultant uit Kaapstad se Southern 'Burbs ingeroep. Ek ken dit al die jarre as "Mei-jirrr-tinnn" en vandaar seker die gepaardgaande image issues – volgens my kontsultant kan mens dit wel uitspreek as "Mah-huhhr-turn" wat alreeds 'n 200% beter PR job met die naam doen. Hy is egter redelik seker daar is fokkol wat mens vir Houtkopweg se image kan doen…behalwe om dit dalk te herdoop na "Jacob Zuma Avenue…"

 7. ekke
  Posted February 17, 2013 at 11:07 pm | Permalink

  Prof, ek dink jy moet daai handboek bemark! Dankie vir jou konsultant se moeite en ek sal daai laaste deel in gedagte hou vir die toekoms. Waar is Dr Onk dat jou nou so ver moet gaan om advies in te win?

 8. Anale Kanaal
  Posted February 18, 2013 at 2:36 pm | Permalink

  Sorry dudes, maar hierdie was die kakste video ooit, gewoonlik lag ek my kont af vir die goed, die keer niks….
  Better luck next time :)

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <font color="" face="" size=""> <span style="">