Streets Of Fietas – Part 2

In Fokken Main Videos deur griffin15 Eiertjies

Dis weer Maandag en tyd om beter oor jouself en jou kak job te voel, want jy kan nou na Streets Of Fietas deel twee kyk wat deur ons tjommie Ben geskiet en ge-edit is. Daar is nog een deel oor van hierdie klein doccie.

Djarrrrr, jy ken nie van suffering nie, my bra. Jy ken nie… O ja, en lekker Maandag vir jou.

Deel met jou tjommies!

  griffinStreets Of Fietas – Part 2

  Comments

  1. Jagter

   Ek sal maar ligloop vir daai vent met die rug tats.
   As die ouens jou tune hulle gaan jou moer sal dit beter wees om skaars te raak, ek dink nie dis lee dreigemente nie.

  2. Vurn

   Hierdie manne is vokkin wild hoor. Persoonlik sal ek eerder met n 10kg steak op my rug n paar Leeus gaan wrestle in die Kruger Wildtuin voor ek daar instap.

  3. Anale Kanaal

   Haha, daai laaste sin wat hy die laitie tune hy moet regkom klink asof dit daar ingesit is… dink nie die doccie maker het die ballas gehad om dit direk vir daai laitie te se nie!  Dink ook nie ek sou nie 🙂

  4. Prof. Bokdrol

   Jirrrrrrreeeeeeee…na hierdie tweede aflewering in die reeks gaan ek vir ten minste 2 tot en met 'n maksimum van 3 dae nie 'n poes wees met mense wat aan my ruit hamer by verkeersligte nie (of ek gaan allermins baie hard probeer om, op pad graft toe op 'n Saterdag en/of Sondag, nie my McDonalds in my lugversorgde cabbie te tand, en krummels te mors op my leersitplekke ten aanskoue van die bra's met die kartonborde en/of daai aangeplakte hinkepink ding nie…) But very seriously nou: die beterhelfte dink die trane wat nou soos warm kerswas oor my dikgevrete wangetjies drup is a.g.v. die onlanagse verkoue asook vanaand se extra hot Nando's. Bliksem, mense; wat de FOK het fout gegaan met ons wêreld…….

  5. JagsJannie

   Veronika, na aanleiding van wat jy hier bo bedoel (of nie), wys liewers vir ons jou mooi tiete asseblief!

  6. GomPou

   Ons wereld is nie meer n baie lekker plek nie. Dit was seker nog nooit nie maar dit voel asof dit net erger raak… Heavy kykgenot

  Gooi Comment