Koorlog! Basson Laubscher & The Violent Free Peace vs Penkoppe

In Fokken Main Videos deur griffin9 Eiertjies

Dit was in die dae van die krimpie se voorouers, die sneeudier se jeug, soet en paslik om te sterf vir jou land. In moderne oorlog is daar fokol soet of paslik. Jy sal sterf soos 'n straatbrak vir geen rede nie. Jy sal nie eers tyd kry om jou eie ballas te lek nie – Ernest Hemingway.

Kies waar jou aliansie lê en kry jou kettie en jou kleilat (met sy bruinbeer projektiele) uit. Dis tyd vir Koorlog!

koorlog

Basson Laubscher & The Violent Free

Penkoppe

Hierdie post is 69 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,215,846 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinKoorlog! Basson Laubscher & The Violent Free Peace vs Penkoppe

Comments

 1. staal

  Penkoppe! Hulle kan in my oë niks verkeerd doen, behalwe om te feature in ander ouens se perwerse videos or boepie-soen fetishes langs 'n publieke swembad nie.

 2. Evert

  Baie beter as laasweek s'n!!!! 
  Shit man, ek like befok van die sliding op die electric, maar die Penkoppe kan fokken speel en ek het so swakplekkie vir boeremusiek, hulle video is net so bietjie kakkerig. 
  Moeilik om te kies, ek sal definitief albei by 'n braai speel, albei is befok.

 3. BierBierBier

  Ek schmaak albei! Maar as ek op die tunes gaan is my vote vir die penkoppe. Hulle het 'n lekker beat man! Kannie help om te foot tap nie…Dit bly egter 'n weird gevoel om vir so jong kat te kyk wat so opgewonde raak oor 'n tamboeryn…

 4. Jack du Pre

  Penkoppe – net die regte musiek om 'n platanna op die knieg te laat ry…..

 5. Ouma Meelbol

  Kyk, ek is nie 'n boeremusiek fan nie, maar die kinners kook! Die omies van die Violent Free Peace doen dit ook vir my. Ek stem saam met Evert – altwee sal by 'n braai werk!

 6. #1 Pisscatt

  Ek laaik die penkoppe febok !!!  Daai anner band se fokken naam is hopeloos te poeslank en daar is niks unique aan hulle getarring nie!!!

 7. Bokbal

  Wat te 'n fok is 'n geghoek? 
  .
  Basson Laubscher & the Violent Free Peace!
  Die laaste keer toe ek kamstig van die Penkoppe gehou het, was toe ek my saber in die geghoek tannie se dgiehoek wou indruk.
   
   
  .

 8. Dirk Donkerbal

  My stem gaan vir die Pielkoppe omdat hulle in Afrikaans speel
  Maar Basson is poesgoed

 9. Prof. Bokdrol

  Sjym…daai arme kinners se Vrydagmiddag is so gefok soos SARS se wiskunde as hulle elke jaar my belasting uitwerk…of soos Julius Malema se houtwerkvaardigheid…of soos Rapport se plantkunde (veral op Julius Malema se plaas…) Maar terug na die tjoons: Agge nee man! Julle fight nie fair nie…hierdie los my so ambivalent soos om 'n nag van passie aangebied te word met 'n celebrity waar ek moet besluit tussen slegs een van óf Salma Hayek óf Ben Cohen…albei is lekker, maar om totaal verskillende redes. Kom ons noem hierdie een 'n draw.

Gooi Comment