Bizarre Bedonderde Donderdae – Jacques Kallis se seep

Hier teen die einde van 2012 het dinge hectic geraak, maar ons is weer  terug op die brug in 2013 met ons eerste aflewering van Bizarre Bedonderde Donderdae. Troep Sampie word deur die Korporaal uitgekak omdat hy laat slaap na die nuwejaarsparty by die verbeteringskool se koshuistente. Boonop het hy die korporaal se ma en niggie virre spin gevat…

Deel met jou vriende:
 • Print
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • laaik.it
 • StumbleUpon
 • Twitter
 • email
Gefile in Bedonderde Donderdae. Bookmark the permalink. Trackbacks are closed, but you can post a comment.

One Comment

 1. Belhamel
  Posted January 12, 2013 at 8:59 pm | Permalink

  Jirre Sampie jy gaan mos rooi doybie kry na hierdie kak.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <font color="" face="" size=""> <span style="">