Dis naweek, kom ons fokken duik!

Die petrolprys en eToll gaan reguit vir ons almal se boude. Veral eTolls wat nou landuit gerol gaan word, so julle ouens in die Kaap kan maar ophou lag vir ons Valies hierbo.

Een manier om zak te spaar is om 'n liftclub te begin of om soveel mense as moontlik in jou kar te pas. Soos hierdie nege studente van die University of Johannesburg wat hulleself in 'n Mini in ge-squeeze het en nou met 'n nuwe rekord sit.


Jy kan natuurlike beter doen met BioPlus se Make a Record, Break a Record. Gaan net na hulle site toe en jy kan R50000 score. Maak joue eie kief rekord op of breek iemand anders s'n. Vandag duik ons dus met komplimente van BioPlus.

Fokkit maats, dis amper Krismis. As jy nou nog by die werk sit, is daar iets moerse fout met jou. Meeste van julle gaan seker oor die naweek kersfees hou. Stuur bietjie foto's in van jou kak persente. Tot dan is dit eers naweek en ons moet nou eers so bietjie fokken duik!

darryl-duik

PS: Bizarre Bedonderde Donderdae sal van 3 Januarie af weer terug wees. Dinge is kak hectic by Watkykjy HQ. As ons by some miracle dit wel regkry om episodes voor dan te maak, sal julle eerste daarvan weet. Wees veilig oor die naweek en moenie soos 'n poes bestuur nie. Ook nie dronk nie. Jy soek nie vleispyp in jou poefkanaal oor Kersfees in die tjoekie nie.

Deel met jou vriende:
 • Print
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • laaik.it
 • StumbleUpon
 • Twitter
 • email
Gefile in duik, naweek. Bookmark the permalink. Trackbacks are closed, but you can post a comment.

4 Comments

 1. Evert
  Posted December 21, 2012 at 12:07 pm | Permalink

  Hectic besig by HQ of hard aan die suip by HQ?

 2. griffin
  Posted December 21, 2012 at 12:29 pm | Permalink

  Sewe soorte kak besig.

 3. Posted December 21, 2012 at 12:39 pm | Permalink

  Nice Jugs!

 4. Prof. Bokdrol
  Posted December 21, 2012 at 12:51 pm | Permalink

  As mens daai Twitter foto's van WKJ HK sien sou jy dink die Mayans se end of days fokop het begin…

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <font color="" face="" size=""> <span style="">