Los uit my taal

In Fokken Zef Videos deur griffin22 Eiertjies

Hoekom de fok is dit net Afrikaanse mense wat so taalbefok is? Hulle mors actually tyd om kak lyrics te skryf oor hoe belangrik Afrikaans vir hulle is. Het jy gesien hoe Prodigy byvoorbeeld Engels-befok is? Onthou jy daai tune van hulle, "Smack My Oxford English Up"? Of Seal met sy tune "Kiss From a Dictionary" waarin hy sing hoe lief hy vir sy Nigerian Pidgin English is? Wat van Sepultura se "Portuguese, Bloody Portuguese"? En toe Linkin Park laasweek hier was het hulle mos so te kere gegaan op stage oor hoe trots hulle daarop is om Engels te praat. Hulle het even die Britse vlag oor hulle skouers drapeer…

Nee? Wat??!! Dit het nie gebeur nie?

Hoekom nie? Want mense wat regte musiek maak het actually fokken iets om te sê. Nie die Afrikaanse poepmusiek fraternity nie – hulle probeer incash en Afrikaans terugverkoop aan mense wat dom genoeg is om te skiem dat jou taal jou 'n liksens gee om 'n verhewe doos te wees of om soos een op te tree. Soos daai mense wat "Praat Afrikaans Of Hou Jou Bek"-shirts dra maar nie vir 'n fok self eers kan spel nie. 

Ironies genoeg naai hierdie song title Afrikaans square in die boude, want die korrekte Afrikaans sou wees "Los my taal uit". Nie eers die afgewaterde broeknaai dub step attempt kan hierdie tune red nie, want hier is wat die tune huistoe bring: fokkol. Net mooi fokkol. En hierso is nog nuus: niemand kan jou taal swieties voer en voor in die Chevy Spark aan sy toggos vat nie, alhoewel baie mense dit graag sou wou doen. Van hulle wens even dat Afrikaans 'n tipe van verbode vrug was wat hulle kan conquer. Amper soos 'n niggie met ogies wat te naby aan mekaar sit, maar 'n mooi lyf het en effens dom is…

Julle moet maar self die video kyk, want ek gaan nou eers my Taal 'n blowjob gee in die stort, want dis hoe lief ek vir my basiese kommunikasiemiddel is. Daarna gaan ek vir Engels 'n handjob gee tot daar 'n groot gemors is, want ek like Engels ook nogal. Ná dit sal ek seker maar van oorkant die kamer na Spaans se kant toe kokkenodge, want ek ken haar nie so goed nie, maar sal graag wil. Ek sal seker maar net die vloekwoorde wat ek ken uitskree terwyl ek die punt indruk en hoop vir die beste…

Hierdie post is 150 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,083,288 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinLos uit my taal

Comments

 1. einafok!

  Hahaha! Maar jy is fokken reg. NIEMAND anders besing Die Taal se wonderlike deugde soos Afrikaanse sangers nie. Onthou julle daai poes met sy taal-taal-taal-taal-taal- tune? Fok tog. 
  En dan ook nog die Afrikaans is Groot-konsert. Ek sal die dag wil sien wat SAFM 'n konsert reël en dit "English is Jolly Grand, Old Chap" noem. 

 2. Derkie Putter

  Ek moet bieg, puik Grafika, die swart in wit filmtografie bekelmtoon die sterk boodskap van hierdie uitstekende produksie van afrikaner trots. Die afrikaner kan trots wees op hierdie uitmuntende uitbeelding van volks trots… NOT, maar my fok my bra! dis heavy faaktaap die! somebody give that man a POESKLAP!

 3. Washier

  Ek kon dit nie beter gesê het nie – mense kan so bleddie uppity raak oor dinge, meeste van die tyd net om in te pas by die trop. Fok die trop.

 4. Kameel Tril

  Dose soos die ou doen Afrikaans meer skade aan as enige iets wat die huidige regering ooit sal kan doen. As ek nie so fokken lui was nie sou die ou my sommer motiveer om permanent te leer Duits of Frans praat.

 5. David

  Nou die dag in fokken snordorp 'n pizza ad op 'n billboard gesien met, "my taal, my stad, my kos" of so iets vernaid.
  Net daar en dan besluite ek sal nie die konte se pizza vreet nie, hulle loose uit big time, ek eet ten minste elke tweede maand n medium small met amper alles op.

 6. Dirk Diggler Diktros

  Like die woordordefokop.  So ook die Montana-uirspraak.  Of is dit n Moot aksent?  Dalk Jan-Brannewynpark?  Wel iewers in Pitoors…  DDD

 7. #1 Pisscatt

  Hey julle naaiers ek is 'n priroorihaner, en ek is fokken trots daarop, dis my, stad die !

 8. Karel Katskiet

  Hierdie boktos sal verseker vir die volgende 6 jaar op kaknet feature. Die moderne afrikaner, net so zef en clueless soos die ou afrikaner.

 9. Verbaas

  Goeie video – veral as jy die klank afstel.  Ninja was die inspirasie vir die video en die FAK vir die lirieke.

 10. Barry

  Wat is dit dit met die likkewaan en sy ‘Afrikaans is Groot’ kollegas wat vir al wat n verskrike closet “Apartheid was beter” witmens probeer convince dat die “Taal” erger in gedrang is as n polisieman met n six pack. Kom fokken by, jy gedra jou nes die mense wat kastig jou “taal” bedreig.

 11. Jakkie

  Die ding is, mense. het jy al ooit een van die "Taal Defenders" gehoor Ingels praat? Hulle kan nie. Nie vir 'n fok nie. Daarom klou hulle aan die enigste manier van kommunikasie wat daar is. inteendeel sal ek daarvan hou as afrikaans meer ekslusief word. Dan kan ons kak praat en die mense om ons sal nie verstaan nie…
  Maar ons moet ook die arme fokkers wat NET afrikaans kan praat jammer kry. daar is 'n hele groot ingelse wereld daar buite waarop hulle uit mis. Siesfokkentog!

 12. Jaco

  Ek weet nie of ek en die ou dieselfde taal praat nie, maar sy taal klink soos 'n moffie. Afrikaans het nie 'n bouncer of 'n bodyguard nodig nie… en kudos op 'n fokken goeie geskryfde review!

 13. Derkie Putter

  Ek kry so skaam vir die fokker en ket my ouma se bloomer oor my kop getrek terwyl en my bomber fiets trap na my local beging spot op die hoek van atturbury en generaal louis botha. ek skiem die bra wil n okult begin, hy gaan al die laarskool poppe se tjerries vat en n plakkerskamp af brand… hopelik nie in die wes kaap nie, want na die plaaswerkers hulle eenigste bron van inkomste gaan afbrand het vir meer geld, gaan wyn reeds poes duur word, solank die poese net KWV se pozzie uitlos. maar heeltemal van die punt af… ja die bra is n poes ( ok ok n halwe poes) en ja daar gaan n handjie vol ver ver regste pw botha ondersteuners wees wat die bra se shit gaan koop, wat hom die oortuiging sal gee dat hy n cd moet vrystel, tjerries moet pop en  en en …. my fok, is dit nie hoe hitler ook begin het nie? behalwe die perd het geverf, en ook nie baie goed nie! my redelike afleiding… dan kak kunstenaars almal die vermoee het om die samelewing in die derde wereld oorlog in te dompel… DWS as die bra poes sing, skryf teken verf of praat, moet ons hom ekstra hard op fok vir die kak wat hy nog gaan maak! 

 14. BrakWatBlaf

  Julle klompie pikanies-naaierkies is so fokken dom, julle vat toe Los Uit My Taal as hierdie moerse orchestrated poginkie om naam te maak of 'n statement te maak? Meantime express die ou net sy liefde vir sy taal? Maar nee, dis mos nie meer fokken cool nie want hy praat nie stront oor 'n ander ou (wie hy nie eers ken nie) se Ma se onderdele nie. My fok, hoekom fok ons nie ons taal heeltemaal op nie, dit sal mos so cool wees, dan het ons fokkol oor en kan met gerustheid ons eie gewriggies afkou. O fok, ek het vergeet om Zef te wees! nou's ek definitief die oncoolste doos in die land…Who the fuck cares? Julle is kotswaardig.

 15. sleg

  VOK MAN, Wat probeer hy sê? los my ek's kaal?  pos my ek's vaal? kots uit my paal?
  die ou klink n bietjie hartseer. vokit, miskien moet hy n song skryf…

 16. Michael

  Met daai Pretoria aksent klink dit meer soos "Los uit my tol!"
  Shame, die outjie is gemolesteer. Dis eintlik 'n video teen die katolieke kerk se favorite pastime. Dis hoekom sy naam Benedikt is, dis 'n verwysing na Pous/Poes Benedict. Los uit my tol julle fokken nonne! Niemand kan my tol doodmaak nie maak nie saak hoe hard jy hom choke nie ok.

Gooi Comment