Bizarre Bedonderde Donderdae – Die Rok

In Bedonderde Donderdae deur griffin

Ons het eers bietjie weer van 'n voorskou vir julle vir vandag se Donderdag fliek. Die voorskou is heelwat meer bizarre as ons eie video en dit involve Sean Connery. In 'n Onderbroek. 'n Rooi een.  In die seveties. Die movie Zardoz het in 1974 uitgekom en dis een moerse berg stomende fermenting kak.

In the distant future, Earth is divided into two camps – the barely-civilised group and the overly-civilised one with mental powers. A plague is attacking the second group, after which its members cease to have any interest in life and become nearly catatonic. When Zed, one of the barbarians, crosses over, the tenuous balance in their world is threatened.

Gaan lees gerus op oor die movie. Dis heavy faktap, veral omdat die naam Zardoz 'n god is wat almal aanbid, terwyl dit actually net die enigste persoon op aarde oor was wat kon lees en die "The Wizard Of Oz" gebruik het om sy empire te bou. Amper soos mense wat totally bybelbefok raak…

In vandag se Bizarre Bedonderde Donderdae:

Mamma is besig om vir pappa 'n rok aan te trek terwyl pappa op mushrooms trip. Sy latie kom in en gee hom kak daaroor. Bietjie van 'n kort video hierdie week, maar die hele Watkijkistan is in bokse gepak na die groot trek Snor City toe. Ons looi julle volgende week weer met een. Hopelik.

Hierdie post is 111 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,604,542 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinBizarre Bedonderde Donderdae – Die Rok