Score tickets na Jozi Craft Beer festival!

In Kompetisie deur griffin

Volgende Saterdag, 13 Oktober, is dit weer tyd vir die Jozi Craft Beer Festival. Dit skop so 10uur die oggend af en maak so 18:00 die aand klaar. Hierdie keer is daar 22 breweries met meer as 70 verskillende biere om te gaan traai. Die venue is Marks Park, Judith Street, Emmerentia en as dit enigsins iets soos die vorige een is, sal daar oogtoffie ook wees. Jirre, daar was laaskeer mooi chicks…

Entrance is R100 online of R120 by die deur en dit sluit ‘n bierbeker in. Omdat ons fokken groot harte het gee ons vandag ‘n hele klomp fokken goed weg op Watkykjy.’n Stel dubbel tickets na die Jozi Craft Beer Festival is een van hulle. Al wat jy hoef te doen is om ons te tune wat jou brewery se naam sou wees as jy een sou gehad het. Drop die antwoord sommer hieronder in die comments. Ons sal die beste een kies en jou uitsort met ‘n stel double tickets. Jy het tyd tot 13:00. Onthou, dit gebeur in Joburg, so moenie fokken simpel raak nie. Hier is die lys van hierdie jaar se breweries om jou brein aan die gang te kry:

Darling Brew
Jack Black

jozi craft beer Citizen
Devils Peak
Cockpit
3 Skulls

Copperlake
Clarens
Draymans
Everson
Boston
Brauhaus am dam
James & Agar Brewery
De Garve
Mitchells
Nottingham
Robsons
League Of Beers
Mogallywood
Dog and Fig
Black Horse Brewery
Jorgensens Distillery

Hierdie post is 131 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,239,804 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinScore tickets na Jozi Craft Beer festival!