Hardly a Davidson

In Spec-takel deur griffin

Luister man, ons het nou ‘n moerse debat aan hier by die kantoor!  Ons klomp manne skiem dat die help-my-trap wat ek gebou het is moerse lekker, en met ‘n kakhuis vol customizations en tos, including (but not limited to) ‘n performance carb, performance exhaust, etc dink ons die 80kmph en 50km/l is nie te bad nie. 

Die vrouens in ons afdeling however stem nie so lekker saam nie, en tune die ding is woes zef…

So we decided to put it to the vote, and herewith we present to you ‘n foto van die outjie….  Voel vry om dit op die site te sit, dan hoor ons biejtie wat die general public daar buite van dit dink as jy wil..

May the best man (or woman) win 🙂

Cheers bra, gooi mielies!
Johan

hardly a davidson

Hierdie post is 213 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,238,426 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinHardly a Davidson