Blast from the past: Rue Essop

In Warm Bokkies deur griffin

So julle het seker nou bygepik en agtergekom dat ons al so paar van Liqui-Fruit se girls oor die dekades hier kom neerplak het. Die laaste girl oor die drie dekades wat in hulle ads gefeature het, is Rue Essop en dis in die laat 2000’s gemaak. Soos met die vorige models is Rue ook nogsteeds in die modelling bidniz en is by Max Models in Kaapstad. Sy is obvisously bietjie jonger as die vorige girls. Volgende week dit anouncement gemaak vir wie die nuwe Liqui-Fruit girl is vir hulle nuwe iconic TV ads wat die screens gaan slat. Kom ons kyk wie dit is. Julle is welkom om wille raaiskote te vat… Maybe is een van julle spot-on.

050

Rue Essop Liqui-Fruit Sexiest South African

Hierdie post is 816 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,238,421 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinBlast from the past: Rue Essop