Bizarre Bedonderde Donderdae – Tiete

In Bedonderde Donderdae deur griffin

Ons het inderhaas vir julle hierdie outjie aanmekaargeslaan voor ons die hasepad gevat het Mieliepop toe. Die ouens probeer hard om hierdie cherrie in die video haar tiete vir hulle te laat wys. Sy tune almal moet wag tot Vrydag en dat sy dit op Watkykjy sal gooi.

Net die tyd sal leer of sy 'n kakprater is…

En as dit nie bizarre genoeg vir jou is nie, check hierdie fokken bleglike konte uit. Moet net nie oor jou desk kots nie. En as jy 'n sterk maag het, moenie uitgaan vir lunch nie. Gaan kry vir jou 'n bagel head. Dis kak sexy. Ek kan nie glo die video het oor die 5000 "dislikes" nie. Wat is daar om nie te like nie? Dis mos fokken mooi?

Hierdie post is 681 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,061,368 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinBizarre Bedonderde Donderdae – Tiete