Spuitpoep vir Loftus

In Sport deur Kaptein Kortbroek6 Eiertjies

Die game het nog nie eens mooi begin nie en die Ozzies het hulself alreeds behoorlik bevuil. Skitterasies, gietergat en spuities het glo die week se training sessions so ietwat dodgy vir die slotte gemaak en al weet ons hulle gaan Saterdag pale toe try gaan vir 'n poep, kan ek nie help om my hol vir die klomp ex-cons te skeur nie.
Loftus is nie vir laaities nie en terwyl ons nou oor poef praat, check bietjie hoe fokken groen is die gras op Loftus na die Blou Nulle die laaste paar weke iets vreesliks daar afgekak het.

Ek weet dis pis snaaks, maar kom ons check gou bietjie die game uit.

Heineken het toe finally gescheme dis 'n cool plan om klein Goosen 'n kans te gee en al was dit so paar weke te laat, hang daar beslis 'n paar ysterklokke uit die kortbroek as mens in ag neem die game is op BeLoftus.

Net so vir in case die laaitie nie shape nie, is daar ook twee flyhalfs op die bench in Elton Jantjies en Pat die weeskind Lambie. Gross, hoe ons dit regkry om nie daai krulkop dandruff rep te kies nie maak my lam.

Ysterbeth is ook terug en dit kan dalk deel van die rede wees waarom die Ozzie team doctor se job die week so gepong het. Kom ons hou duim vas hy kop die keer atually iemand raak.

Okay ek raak nou vir so paar minute actually eers lus vir so bietjie Proteas v Pakistan kyk, so die week knyp ons 'n drol mooi kort af.

Die Bokke moet net eenvoudig die Ozzies hard bliksem – finish en klaar!

Kristalbal vibes:

Sharks v Bulle
Opsomming: Bjorn Basson rockoff noggals en ons het laasweek gesien dat daai holiday wat Jano gehad het hom vir ruggas uitgehonger het. Die Sharks was nie te vrot op Ellis Park nie so hierdie kan 'n monster van 'n game raak.
Voorspelling: Bulle bons terug en pis so paar manne af. Met so 4.

Kwaste v Cheetahs
Opsomming: Broers en bliksem gaan saam soos brannas en Coke. Hierdie kan 'n classic boing-bout raak, aangesien altwee spanne die selfde core foute maak. Hulle roep hom 'n tackle en op daai level is dit duidelik dat die dudes saam Super Rugby jol.
Voorspelling: Kwaste met so 5. Want ek laaik die Kwaste en daai Marnus Schoeman laat Brussow soos ou toast lyk.

WP v Lions
Opsomming: In Joburg word daar so bietjies bietjies genip oor die imminent return van die Bokke. Om home ground semis te book moet jy kan shots uitdeel terwyl die Bokke hulle besigheid doen. Onthou ,Lions freaks: laaswaar was die groot kanonne in Kiwi country so dit kan so bietjie moeilker raak hier teen die einde.
Voorspelling: Lions met drie in 'n tight game – dis amper soos 'n final.

Bokke v Wallabies
Opsomming: Verloor op Loftus, of in Suid-Afrika for that matter, is nie 'n opsie nie. Heineken haters gaan dalk so paar carrots eet want die Goose behoort ook te skop wanneer Morras sou skop, hulle roep hom 'n game plan. Goose en Jantjes laaik ekter meer van linebreaks so dit kan pret raak. Kurtley Beale maak my so bietjie worry. Hy kan 'n match winner wees maar is ook bekend vir spuities gooi as die game tight raak.
Voorspelling: My gut scheme Bokke met 10 en ek sweer ek het nie dieselfde kos as die gietergat Ozzie bende gemunch nie.

Daarsy.

Hierdie post is 82 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,269,724 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Kaptein KortbroekSpuitpoep vir Loftus

Comments

 1. Jagter

  Ha Classic: "Jy kannie pale toe skoep vir 'n poep nie ou seun"
  Anyway, for what it's worth: Al my Currie Cup superbru predictions is die teenoorgestelde van joune. Nie aspris nie, het hulle al woensdag gemaak.  Sharks,Cheetahs en WP gaan koning kraai.

 2. Prof. Bokdrol

  Captain Hindsight het sy DeLorean se dial gestel vir 07:00 Sondag 30 Sep 2012…

 3. griffin

  Sorry, Kaptein Kortbroek, maar die Bulle het plankton gevreet. Die Bulle het gekak. Net-net, maar lelik. Ek trek volgende maand Snortoria toe en hierdie ouens gaan noddepoes my span word nie. Ek oortree my eie reels en ek gaan die Lions aanhou support. In fact, ek gaan van huis tot huis loop en die grootste Blou Bul supporters convert na Lions supporters toe. Fokken Jehovah Witness vibes. Dit gaan morsig wees. Hulle gaan my poes en dit gaan op kamera wees. Vir Watkykjy en vir die hofsake.

 4. Prof. Bokdrol

  Lions supporters noord van die Jukskei is sadly in elk geval amper soos die Jehovah's – daar is net 144 van hulle.

 5. Prof. Bokdrol

  OK, Captain Hindsight het sy statistiek ge-outsource vir NetDynamix hierdie naweek: eintlik het jy met 50% net-net aan jou gatnerwe deurgeskraap, maar as mens die Big One op sy eie vat is dit 1/1 = 100% alhoewel ek jou pessimistiese ass gaan penaliseer met 20% omdat jy ons net 10 punte waardig geag het. Aan die ander kant, net die Jirreheesus homself sal verstaan hoekom ou Heynies botweg geweier het om die Goose te laat skop, en vir Elton Jantjes en Juan de Jongh laat eiers in hulle gat kook het vir 75 minute, so jy kan maar 10% terugkry vir wat ek net kan verduidelik as Heynies se waansinnige midflie crisis shit of iets – ek het geen rasionele verduideliking daarvoor nie. Raait, die championship is history noudat die AB's 9 punte voor is, maar ons speel steeds vir 2de plek – polish daai kristalbal vir volgende naweek ou Korties, polish hom goed…

 6. Hot Lips

  Dis so uit die perd se bek prof ek like jou stukkend die bokke het dalk trug geval maar ons is nie bang nie hahahah wie laaste lag die lekkerste. Mens raak ook maar moeg om altyd die beste te wees waar is die sport daaraan. Ek se elke man vir homself en die wat so gal braak gaan tos bietjie dan sal julle beter voel……………
  Een keer n bull altyd n bull. Oor en uit.

Gooi Comment