Domestic skrik haar gat af en hol weg!

In Fokken Zef Videos deur griffin

Jy weet jy kan 'n vrou se ouderdom check deur na haar hol te kyk? As sy vinnig hardloop, is sy waarskynlik jonger…

Daai kak grap nou daar gelos, het 'n soutpiel vir ons 'n lekker link gestuur. Blykbaar was een van sy tjommies weg vir holiday toe die kak by hulle huis gespat het… wag, laat die latie jullself vertel…


Hoezit Griff,

Askies my kak Afrikaans want ek is 'n soutie, maar kan volg jou site en kakpraat, so ek sal try! Ek het n lekker storie vir jy. My maat het terug vakansie verlede week gekom en sy domestic was nerens. Hulle het n noot van haar gevind dat se sy verskriklik bang vannie huis is en sal nog teruggekom wees nie. Hy was n bietjie bekommerd en wou uitvind wat gebeur het. Hulle het oor die CCTV footage gekyk and dis wat hulle gesien het! Dis fokken snaaks.

Lekker.
Steven

Hierdie post is 101 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,238,420 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinDomestic skrik haar gat af en hol weg!