Dis die Sharks. Dis ook tos, dis wat dit is.

In Fokken Zef Videos deur griffin24 Eiertjies

Check, dis een ding om 'n tos liedjie te maak en boonop vir dit 'n "musiek video" te skiet, maar my snikkende fok, kry at least jou chroma keying reg as jy green screen vibes gaan gooi. Mens shoot blondes in elk geval voor blue screens, nie groen nie, meneer Oscar wenner. Die chicks lyk of hulle 'n hele somer lank in te veel HTH spandeer het. Jy maak uit? Soos op laerskool as blonde dogtertjies by die skool aankom met groen hare omdat die somer heeltemal te fokken lekker was in die bure se swembad. Wie se huis hulle ouers opgepas het. Vir drank. Cheap drank.

Deel met jou tjommies!

  griffinDis die Sharks. Dis ook tos, dis wat dit is.

  Comments

  1. Werner

   Ek haat die fokken Sharks en ek haat daai fokken song. Wat 'n klomp kak.

  2. Prof. Bokdrol

   Fok my sywaarts, ek gaan vanaand nog my Sharks trui verbrand (of ten minste vir Puke Watson vra wat is die mees effektiewe manier om op hom te kots.) Die chicks is nie te bad nie, al kan hulle dalk doen met so 'n week se intensiewe kursus by FatFighters – as hulle net bietjie sal fokken stilstaan sal mens beter kan judge, ek is al so fokken seesiek van al die motion ek is net so groen in die gesig soos hulle.

  3. Martin

   Fokkit, kak song, kak video, kakker acting!!! Wat 'n fokop

  4. stoepkakkertjie

   slette slette slette en dof sharks dosse wat nie n hint kan kry dat die hoere sy bal soek nie tiepies!!
    
   BULLE HEELBO!!!!

  5. Prof. Bokdrol

   Kug kug – ja, dis 'n tos song. Ja, dis 'n fokken verleentheid om hierdie gruwelike abominasie van maakmysiek-kuns te kyk as jy 'n Sharks supporter soos ek is (net soos julle hopelik as Suip-Afferkaners cringe as jou tjommies van die overseas Thys die Bosveldklong en daai tipe kak op TV hierso sien.) Maar julle Bulls supporters se bekke was nie so fokken groot verlede naaiweek toe die Sharks julle onverwags ge-buttfuck het met 32-10 nie…of hoe?

  6. Piesang

   wat de fok man! kyk hoe staan en grou daai grotottertjie heel regs vir groen diamante as die vid begin. SIES MAN!

  7. Jou Pa

   Die kwalitiet is erg kak en ek kyk deur die krake van my smashed iPhone screen maar ek is amper seker ek was al binne die donkerkop gewees.

  8. #1 Pisscat

   Jissis fok !!!!!!!!!  Die song is net so kak soos die span !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+ 10

  9. ouboet

   Ek kak sommer in my broek om aspris te wees…….SIES!

  10. peanut

   dit is nou 'n paar minute wat ek nooit weer sal terugkry nie, ffs. Be it as it may……..Sharks Forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! daai kak weer kyk, no ways 

  11. Vlaknaai

   Daai selle kak span wat die bulle ge-buttfuck het , soos PBD tereg opgemerk het . 
   Toemaar , ek stel glad nie belang om virrie sharks te cheer nie , ek meen fucksakes , ek was noggie eers een keer in Durban nie ! 
   Dis soos die fokken kamma-bloubulle wat ons hier innie Kaap het . Hy is n bloubul , sy sletterige vrou is n bloubul ( ek skree bulle want ek hou van die hemp) tipe supporters , dan weeet die arme kont nie eers WAAR is die bulle gesetel nie . 
   Die arme poes dink nog steeds al sy skool tjommies is Londen toe . Like in East Londen . So fokken paar uur se ry vannie baai af . Die arme kont sal nie n persoonlikheid herken voor dit hom aan sy piel byt nie . Maar hy bly innie Kaap en skree BULLE !! want hy laaik die horings en dis mos " cool " om nie vir die selfde span te skree as die ouens by jou werk nie . 
   Anyways , ek gaan nou n bruin beer stoei , my O-ring was , agter my flange skrop met n naelborsel , en dan duik ek pappa . Reguit Riekie Louw toe . 

  12. Zac

   To sum it up . The music is Rubbish, the chicks are fat and move around to much, the guy is a idiot and the sharks are shit.

  13. David

   Was die laaitie vroeer 'n donkerkop Jou Pa?

  14. Louw

   Dis 1 en 'n half minute wat ek nooit sal terug kry nie. (sorry konnie die hele 3 minute kyk nie, moes toilet toe hardloop)

  15. Prof. Bokdrol

   Jirrefok – nog 'n kandidaat vir 'n WordPress 101 kursus…

  16. Prof. Bokdrol

   Ooooo fok…….as die Chiefs hierdie song in die hande kry is die Sharks in hulle moer in nog voor hulle op die eêrie geklim het…

  Gooi Comment