Faair duu Nord-Kaap si deprtmentshoof van onderweis. Vokkin nou!

In Spec-takel deur griffin12 Eiertjies

OK, hulle is so kaksleg dat hulle slegs ‘n “acting head of department het”, naamlik G.T. Pharasi. Jissis, hierdie is tien soorte fokken terrible. In fact, fire sommer die Minister van Basiese Onderwys, Angie Motshekga ook. Die advertensie wat julle hieronder sien is deur ‘n Watkykertjie ingestuur. Jy sal op hom moet click om die volle effek te waardeer. Ons het hom supersize gelaai.

Check, mens kan ‘n tikfout of twee nog oorsien nou en dan. Kak gebeur, jy maak uit? Maar naai my sideways met ‘n telefoonboek, as jy die bliksemse Departement van ONDERWYS run is hierdie tipe kak totally fokken onverkoonbaar. Dit gaan so 10km verby snaaks en draai snuff.

Ek gaan nou my eie pis drink. Dis bitter…


Griff,

Hierdie advertensie het in die Volksblad / Noord-Kaap koerant verskyn. Gelukkig proeflees die koerant nie die advertensies nie en ons het `n totaal van  51 foute getel in die advertensie. Duidelik moet ons bitter bekommerd wees oor die toekoms van onderwys in die Noord-Kaap. Wat gee jou die idee dat dinge op pad afdraend is?

Groete

Barry Groenewald
Kimberley

departement onderwys noord-kaap

Deel met jou tjommies!

  griffinFaair duu Nord-Kaap si deprtmentshoof van onderweis. Vokkin nou!

  Comments

  1. MarAnLo

   Fok u punte!!!! Amalusi. Freudian slip? Ek dink nie so nie. Sorry if I speak in riddles, at least I can spell!

  2. Hot Lips

   Kyk my spelling is kak na n bottle wyn of twee of nog beter fokkol slaap maar die blond se nee dis darem te erg

  3. Rampokker

   Ja daai predictive text hys n leelike ding.

  4. Prof. Bokdrol

   Jayzus Kraaist, mense – waar gaan standaarde heen? Ek moes Jik in my ogies gooi om hierdie abominasie se nagedagtenis weg te was. Kom ons vang die konte, bind hulle op Kerkplein vas en stenig hulle met fokken Scrabble blokkies en die odd HAT…

  5. Prof. Bokdrol

   NS: Nice pun wat hulle per ongeluk daar inge-sneak het: "fokupunte." Inderdaad…Fok U punte vir matriek Afferkaans in sy vierkantige poes in, blykbaar.

  6. WilleWortel

   Fok my – Dit is waar HOT LIPPS werk!!!!!

  7. Vlaknaai

   Fucksakes Frikkie ! En dan is dit die mense wat die tjinners moet leer ! 

  8. mal mike

   Kan ek iets koop  of wen met genoeg fokupunte? Ek collect al 'n tydjie.

  9. raainet

   Die groot blou TOTAL is ook nie regtig afirkaans nie!

  10. Rooimier

   Om die waarheid te sê, die persoon wat die foute gemerk het, het nog 2 gemis. Aan die onderkant van die bladsy sê dit "Total 4.2 Billion"… Klink nie vir my soos Afrikaans nie…

  11. Prof. Bokdrol

   Fok, daar's nog 'n kakhuis vol ander as mens nou regtig 'n pedantiese poes wil wees: streng gesproke is dit "Noord-Kaap" so hulle fok sommer drie keer op net in hulle eie provinsie se naam – en ironies genoeg is "professionele" een van die min woorde wat reg gespel is.

  Gooi Comment