So paar mid-week grappe…

In Grapgat deur griffin

Poepe
Hoekom poep mans meer as vrouens?
Vrouens bly nie lank genoeg stil om pressure op te bou nie.

Score!
Ma en pa sit en kyk Noot Vir Noot en wag vir hulle vyftienjarige laitie om terug te kom van sy eerste volwaardige date van die Milky Lane af toe die laitie al hygend deur die voordeur bars met 'n vet smile op sy gesig: "Ma! Pa! Raai wat? Ek het vandag vir die eerste keer genaai!"
Die ma lyk heavy geskok deur hulle seun se onthulling en mik om uit die sitkamer te ontsnap maar die pa spring trots op, klap sy seun op die skouer en sê: "My magtig ou seun, pa is trots op jou! Ek dink dit is tyd dat ons ouboet se Suzuki nou maar vir jou kan gee!"
Die seun antwoord terug: "Net nie nou dadelik nie, pa. Ek sal die ding nie nou kan ry nie. My hol is verskriklik fokken seer!"

Teorie vs praktyk
'n Laitie kom confused by sy pa aan en vra wat die verskil tussen teorie en praktyk is.
Pa: “Kom ek verduidelik jou so, ou seun: Gaan vra jou ma of sy by Steve Hofmeyr sal slaap vir 'n miljoen Rand en oppad daarheen vra jy sommer jou sussie of sy by Nicolas Louw sal slaap vir 'n miljoen Rand. Oppad terug vra jy sommer jou boetie of hy by Jurie Els sal slaap vir n miljoen Rand”  
Die laitie mission daar weg en gaan pla die res van sy familie. 'n Rukkie later is hy terug met sy antwoorde: “Ma reken sy sal by Steve slaap vir n miljoen Rand, sussie sal by Nicolas Louw slaap vir n miljoen Rand en boetie het bietjie nagedink en getune hy sal vir Jurie Els roer vir 'n miljoen"
Pa: “Nou jy sien, ou seun, in teorie sit ons met drie miljoen rand in hierdie huis, maar in praktyk sit ons met twee hoere en 'n holpomper!”

Restaurant vibes
Gert sit en tand 'n steak in die Dros by sy regular tafel een middag en sien 'n hot chick met groot tiete, 'n kort skirt en killer bene inloop. Hy roep die waiter oor en vra hom om vir die hot goose een van hulle duurste bottels Merlot oor te stuur. Hy skiem as sy die bottel aanvaar, is sy kanse baie goed om haar te zaber later die aand.
Die waiter doen so en beduie vir die chick in die rigting van Gert se tafel. Sy besluit om 'n nota te stuur op 'n servet met 'n lipstick soentjie op: "Vir my om hierdie wyn te aanvaar moet jy ten minste 'n CL63 in jou garage hê, 'n miljoen Rand in die bank en ses duim wors in jou broek"
Gert stuur op sy beurt weer 'n nota terug aan die hot chick: "Ek het toevallig 'n CL63. Dit staan in my motorhuis langs my Veyron en so paar motorfietse. Ek het geen skuld nie en het net oor die R500k in die bank, maar nie eers vir 'n mooi vrou soos jy sal ek drie duim afsny nie. Stuur net die fokken wyn terug."

Groot liefde

Pretoria Dieretuin het 'n moerse rare gorilla spesie laat invoer van Uganda af. So paar weke nadat hulle aan hulle omgewing gewoond begin raak het, het die wyfie moerse jags en moelik begin raak en die mannetjie het ongelukkig gevrek nadat iemand na 'n Julius Malema speech op sy selfoon naby die hok geluister het. Die dieretuin was in 'n penarrie omdat hulle nou net die wyfie oorgehad het. Soos die dae aangetel het, het die wyfie meer onbeheerbaar geraak en goed in haar enclosure opgefok. Die base het geweet dit sal te lank vat om betyds 'n mannetjie uit te kry om die wyfie te kalmeer en het met 'n blink plan vorendag gekom. Koos, wat die hokke skoonmaak was berug daarvoor dat hy enige iets op twee bene kon satisfy, alhoewel hy nie die skerpste potlood in die pakkie was nie.

Die Die baas van die dieretuin nader toe vir Koos met 'n proposisie: Hy moet die gorillawyfie zaber vir R2000.
Baie huiwerig tune Koos sy baas dat hy net daaroor wil slaap en die volgende dag vir hulle 'n antwoord sal gee.
Die volgende dag kom Koos die kantoor binne: "Right, ek sal dit doen, maar ek het drie voorwaardes – 1. Ek gaan haar nie 'n fok soen nie. 2. Ek wil fokol te doen hê met die kinders wat uit hierdie verhouding mag kom…"
"En wat is die derde voorwaarde?", vra sy baas
Koos: "Julle gaan my 'n rukkie moet gee om met die R2000 op te kom"

Hierdie post is 286 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,601,976 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinSo paar mid-week grappe…